Želite novu boju kose ali i negovan izgled?

Sigurno vam se već nekoliko puta desilo da poželite da promenite boju kose. Šta vas je do sada sprečavalo u tome? Najverovatnije je to strah od oštećenja kose. Saznajte na šta treba da obratite pažnju pri odabiru proizvoda za trajno bojenje kose.

Prvo pitanje koje verovatno postavljate je “Koja boja ili nijansa bi mi najbolje pristajala?” Ukoliko želite da promenite boju kose a da ta promena izgleda prirodno idealno je da se boja promeni za 2-3 nijanse. Upravo ovo postižu Garnier Olia boje za trajno bojenje kose koje se satoje od 60% ulja. Što je drastičniija razlika između vaše boje i one koju ste odabrali biće i veća razlika u rezultatima što može značiti i da će biti uočljiviji izrasci pri korenu kako kosa raste. Zato je najbolje, ukoliko želite prirodniji izgled, menjati 2-3 nijasne.

Pored izbora boje treba valjano odlučiti i o tonvima koji odgovaraju vašim potrebama. Topli tonovi će osvežiti ceo vaš izgled. Crvene nijanse mogu biti i tople i hladne, a neutralni tonovi su najbolji izbor pri pokrivanju sedih.

Ukoliko prvi put bojite kosu kod kuće najbolje je da pažljivo pratite uputstva i da podelite kosu na četiri dela, dva napred od ušiju i dva nazad.

I najzad, najvažnije pitanje na koje traže odgovor sve dame koje brinu i o zdravom izgledu svoje kose jeste koje boje su najbolji izbor ukoliko želim novu boje kose i negovan izgled? Kako svaka boja za kosu može i da je ošteti, najbolji izbor bi bile boje za kosu koje će vam pored boje pružiti negu i zaštitu. Upotrebom svih komponenti pakovanja Olia boja za kosu ona će biti hidrirana, a formule su takve da pružaju efikasnu pokrivenost i bogat spektar boja. Kosa nakon bojenja izgleda sjajno, zdravo i baršunasto. Garnier Olia trajne boje za kosu sa uljem su idealan saveznik za sve koji brinu o lepoti svoje kose. Garnier Olia boja za trajno bojenje daju vidljivo poboljšanje kvaliteta kose, sjajne nijanse i baršunast sjaj.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.