Trajne boje za kosu formulisane sa uljima – šta čine za našu kosu?

Jedna od velikih nedoumica pri izboru boje za kosu nije samo nijansa za koju ćemo se odlučiti već i kakav je proizvod koji će nam tu nijansu omogućiti. Saznajte zašto su boje za kosu na bazi ulja dobar izbor.

Kada pomislimo na bojenje kose obično je prva asocijacija neprijatan i rezak miris amonijaka koji je do skora bio obavezan sastojak boja za kosu. Ovaj element nije bio slučajno neophodnost ove beauty rutine. Amonijak otvara kutikule kose i omogućava kolorantima da prodru u kosu. Način bojenja kose Olijom je isti, ali je u njoj amonijak zamenjen agensom koji nije neprijatnog mirisa. Međutim, to nije sve jer Garnier Olia boje sadrže i biljnu mešavinu ulja te u kombinaciji sa negom koja je u pakovanju daju vidljivo poboljšanje kvaliteta kose. Biljna ulja se već vekovima upotrebljavaju u nezi ženske lepote i ušla su u sastav mnogih proizvoda. Zbog svojih negujućih svojstava imaju sjajne efekte za kožu ali i kosu. Formula Garnier Olia boja za kosu sadrži ulja suncokreta, pasiflore, kamelije…

Olia boje za kosu koje su formulisane sa uljima omogućavaju dobru pokrivenost i negu kose. Ona postaje baršunasta, mekana i sjajna. Bojena kosa često postane suva, krta i izgubi sjaj. Kosa bez sjaja ne deluje zdravo i upravo zbog toga je pažljiv izbor boje za kosu važan.

Sam ritual bojenja i nege kose postaje uživanje, jer su Olia boje bez amonijaka i omogućavaju prijatan miris.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.