Kako sportistkinje neguju kosu: preporuka za aktivne dame koje boje kosu i peru je svakog dana

Redovno bavljenje sportom i fizička aktivnost imaju brojne benefite po zdravlje tela i uma, i podstiču spoljašnju i unutrašnju lepotu. Sa druge strane, kosa žena koje se bave sportom nailazi na izazove, poput čestog izlaganja Suncu i UV zračenju, učestalog vezivanje kose i čestog prljanja usled pojačanog znojenja. Zato je važno da sportistkinje posebnu pažnju posvete ritualima negovanja kose i koriste kozmetičke proizvode za održavanje kvaliteta i zdravog sjaja vlasi.

Ako vežbate napolju ili obožavate jutarnje džogiranje, važno je da kosu zaštitite od Sunca i štetnog UV zračenja. Kao posledica čestog izlaganja Suncu, kosa može izgledati suvo, oštećeno i brže dolazi do iskrzanih krajeva. Kada trenirate napolju, potrudite se da nosite kačket ili maramu i koristite kozmetiku koja hidrira i hrani kosu.
Glavni problem sa kojim se kosa suočava tokom treninga, bez obzira da li trenirate napolju ili u teretani, svakako je pojačano znojenje i često prljanje kose. Još jedan izazov za aktivne dame može biti bojenje kose. Nijansa treba da bude postojana uprkos izlaganju toploti i čestom pranju.

To ne znači da treba odustati od treninga, održavanja čistoće kose ili željene nijanse, jer efekat blistave kose i dugotrajne boje možete postići Garnier Olia trajnim bojama za kosu koje sadrže 60% ulja. Moćna tehnologija formule bogate uljima ućiniće da dobijete optimalno ujednačenu boju kose, pokrće sede i probudiće talas nežnih i predivnih odsjaja.

Olia boje za kosu vidljivo poboljšavaju kvalitet kose, pružajući joj sjaj i odličan izraz boje. Garnier Olia, bez amonijaka za prijatan miris, donosi očaravajuću cvetnu mirisnu notu koja bojenje kose čini prijatnim ritualom lepote.

Još jedna prednost Olia boja za kosu koja će se sigurno dopasti aktivnim damama jeste jednostavno nanošenje baršunaste kreme koja ne kaplje. Tako da jedinstvenu nijansu možete postići bojenjem kod kuće i učiniti da vaša kosa dobije željenu boju i sjaj.
Ostanite aktivne, a svoju kosu prepustite magiji Garnier Olia boja za kosu i njenim divnim tonovima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.