Da li si dovoljno hrabra da promeniš boju kose u 2020. godini: isprobaj nove i sjajne Olia nijanse

U 2020. godini svedoci smo brojnih izazova koji su nas podstakli da razmišljamo o raznim promenama, pa čak i o transformaciji izgleda. Da li biste otišli korak dalje i ohrabrili se da promenite boju kose? Da li biste smeli iz plavuše da pređete u crnku ili isprobate biserne tonove ili intezivnu crvenu boju? Ova godina je definitivno period kada treba da se osmelite i eksperimentišete - isprobajte mnoštvo predivnih i bogatih nijansi koje nam u 2020. godini donose Garnier Olia boje za kosu!

Pre bojenja razmislite da li želite da prekrijete sede, unesete minimalno drugačiju koloritnu magiju na svoju kosu ili drastično promenite boju. Ukoliko prvi put bojite kosu, beauty stručnjaci preporučuju da isprobate nijanse koje su za dva tona svetlije ili tamnije od vaše prirodne boje i tako izbegnete rizik neželjenih promena. Ipak, ako ste ubeđeni da bi se sa potpuno drugačijom bojom kose osećali lepše i bolje, igrajte se i hrabro napravite promenu. Sve vaše želje su dostižne, samo izaberite odgovarajuću boju za vašu kosu.

Garnier Olia boje za kosu pokrivaju sede vlase i donose optimalnu performansu boja. Sadrže 60 % ulja, hrane kosu i čine da kosa izgleda sjajnije i ima predivan cvetni miris. U malom pakovanju možete dobiti postojanu boju kose i više sjaja. Dobar efekat bojene kose možete napraviti i kod kuće, jer se Olia boje za kosu lako nanose i prijaju vašim čulima. Bez amonijaka za prijatan miris - Garnier Olia sa cvetnim uljima su boje koje vaša kosa zaista zaslužuje.

Leto nas najpre podseća na svetle boje i Sunce skriveno u kosi. Zato nam Olia ove godine donosi predivne nijanse plave boje kose, od izrazito svetlih i zlatnih do hladnijih tonova, poput pepeljaste i biserne boje.

Ako ipak volite toplije tonove, u Garnier Olia paleti boja za kosu možete pronaći savršenu kombinaciju smeđih nijansi. Za ljubitelje klasičnih boja, tu su svetlobraon i tamnosmeđa. Mali korak ka promeni možete napraviti sa nijansama koje su slične vašoj prirodnoj boji kose, ali nose jedinstven odsjaj i fino prelivanje smeđih tonova. Neke od njih su boja ledene čokolade ili zlatno-bron nijansa.

Crna boja kose oduvek je sinonim magične lepote i misteriozne zavodljivosti. Crnke koje žele da naprave malu promenu, mogu isprobati nijansu crnog safira ili probuditi maštu uz tamnoljubičaste tonove (deep purple).

Za najsmelije dame koje maštaju o jedinstvenoj boji kose i vatrenom odsjaju, Garnier Olia pripremila je divne nijanse intezivno crvene i intezivno bakarne boje. Živopisna i sigurno jedna od naših najinspirativnijih boja za kosu u 2020. godini jeste “vivid carmin” nijansa koja kosi donosi potpuno jedinstven izgled i čini da izgleda posebno senzualno.

Ukoliko još uvek niste sigurni koja nijansa je idealna za vas, na sajtu www.garnier.co.uk, na stranici "try olia", možete virtulno na svojoj fotografiji isprobati Olia nijansu koja vam se dopada i otkriti da li vam baš ona pristaje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.