Lepša kosa i postojana boja: tajna je u kvalitetnoj boji za kosu obogaćenoj uljima

Kosa je oduvek bila simbol ženske lepote. Trendovi frizura se iz sezone u sezonu, i iz godine u godinu menjaju, ali negovana i kvalitetna kosa ostaje primarna želja i potreba svake žene.

Duga kosa je simbol ženstvenosti i zavodljivosti, dok je kratka frizura znak smele lepote i odvažnosti. Svaka žena, bez obzira na dužinu kose, želi da poboljša kvalitet vlasi i učini da njena kosa bude još lepša.

Pored redovne nege, kvalitetnog izbora šampona, maski i balzama za tretiranje kose, važno je izabrati i provereno kvalitetnu boju.

Tajna postojane boje i prelepe kose sada je skrivena u bojama za kosu sa tehnologijom ulja. Žene koje brinu o kvalitetu svoje kose i pažljivo odabranim nijansama biraju Garnier Olia boje za kosu.

Kompanija Garnier otkrila je koliko ulja u bojama za kosu mogu da doprinesu da kosa dobije vidljivo bolji kvalitet. Srce Garnier Olia formule satkano je u 60% ulja, a rezultat bojenja je maksimalna performansa boje, bez amonijaka za prijatan miris.
Sa Garnier Olia bojama za kosu možete postići željenu nijansu kod kuće, bez odlaska u frizerski salon. Olia ima jedinstvenu teksturu kreme koja se lako i brzo nanosi, bez kapljanja i nereda, a boja i sjaj kose su dugotrajni.

Delikatan cvetni miris učiniće da nanošenje Olia boja za kosu postane vaš novi omiljeni ritual lepote.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.