Želja će vam se ispuniti kad se najmanje nadate: kako da privučete čudesnu moć svemira

Da li se nadate i stalno očekujete najbolji mogući ishod, a rezulatati vas često razočaraju? Otkrijte zašto vam se želje ne ostvaruju i kako da privučete dobru energiju i radost...

Vrlo je oslobađajuće iskustvo kad ste u mogućnosti da živite život sa stavom, bez očekivanja. Kada imate očekivanja, imate unapred stvorene ideje o tome kako bi stvari trebalo da izgledaju. Očekivanja stvaraju strah jer mislite kako se ono što želite može i ne mora dogoditi.

Kada nemate očekivanja, možete se samo prepustiti toku svemira i tako nećete biti vezani za rezultate. Svaki ishod može vas približiti većoj realizaciji svojih želja. Kada ste vezani za rezultat, možete očekivati da će se stvari dogoditi u određeno vreme na određeni način. Ali, kada se to ne događa u očekivanom vremenu ili na očekivani način, dolazi do osećaja straha. Zato je bolje nemati očekivanja kada i kako će se manifestovati postavljena namera.

Strah, sumnja i briga su zadnje stvari koje želite da doživite u procesu manifestacije želje. Zato je najbolji način za stvaranje onoga šta želite-odvajanje. Delujte u skladu s onim što vam srce govori, ali ne sudite ispravnost svojih postupaka po rezultatima koje ste dobili. Dokle god su vaši postupci temeljeni na svrsi, ono što ste učinili je ono što ste trebalo da učinite bez obzira na ishod.

Magična mapa želja: kreativan način da ostvarite sve što zamislite...

Kada je svemir u procesu postavljanja stvari za ostvarenje vaše namere, moglo bi se ponekad činiti kako nešto ne funkcioniše. Zbog vaših očekivanja kako bi stvari trebalo da se dogode, pomislićete da ne funkcionišete dobro. Ali zapravo ne vidite celu sliku, jer ono što vidite je samo deo veće sheme događaja gde sve zapravo funkcioniše onako kako treba.

Očekivanje daje boju percepciji stvari. Ne vidite kako stvari zapravo funkcionišu kada očekujete da će se dogoditi na određeni način. Time se onemogućava prepoznavanje svega dobrog što nam dolazi i uzrokuje da ga odgurnemo misleći da je to zlo. Bez predrasuda koje ograničavaju vašu percepciju, vi ste u mogućnosti da prihvatite ono što vam dolazi kao deo rešenja i realizacije onoga što zaista želite u životu. Vi ste u mogućnosti da primate i da se ne opirete istini i ljubavi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.