Zašto proričemo budućnost

Zašto nam je potrebno da znamo šta će nam se dogoditi?

„Već po vašem glasu vidim kakvi vas problemi muče, kakvi su i kakvi će vam biti odnosi sa partnerom, kako vam je i šta vas sve čeka na poslovnom planu. Sve o vašem zdravlju u budućnosti, saznajte šta vam je zapisano u zvezdama. Skidam sve oblike crne magije, izrađujem talismane, amajlije, zaštite. Ako imate probleme u životu i jednostavno ne znate odakle dolaze, nazovite i saznajte.“

Potreba da saznamo


Da li je vaša potreba da saznate šta će vam se dogoditi toliko velika da biste možda otišli kod vidovnjaka, astrologa, gatara... ili ćete potražiti uporište u samima sebi, a možda i pomoć nekog trećeg.

Po rođenju vam nadenu ime. Nemate mogućnost izbora, osim da ga prihvatite i živite s tim što to ime nosi. Potreba za hranom, energijom, ljubavlju, potreba za životom i traganje za saznanjima počinju i pre nego što ste dobili ime. Čovek, to je moje prvo ime, a onda i žena.

Čovek kao osoba deluje celovito i svrsishodno. To znači da sve ono što se događa na jednoj strani utiče na funkcionisanje druge strane. U čoveku se, a da on toga nije ni svestan, događa prožimanje duševnih i telesnih elemenata.

Osoba koja se nije dobro naspavala zbog konflikta, straha, potisnutih emocija, na telesnom planu osećaće umor i pospanost, na psihičkom će biti nezadovoljna i mrzovoljna, na društvenom će imati loše raspoloženje, pa će se osamiti, a duhovno biće za svoju nevolju okriviće Boga ili druge ljude, često i sebe samog.

Opsesivnim idejama, mislima, predstavama, koje se nameću protiv naše volje, opsedaju nas i izazivaju strepnju, mi narušavamo harmoniju tela i duha. Uvodeći sebe tako u loše stanje, tražimo odgovor i potvrdu za budućnost.

Četrdeset mi je godina, ružno doba: čovjek je još mlad da bi imao želja, a već star da ih ostvaruje. Šteta što nemam deset godina više, pa bi me starost čuvala od pobuna, ili deset godina manje, pa bi mi bilo svejedno. Jer trideset godina je mladost, to sad mislim, kad sam se nepovratno udaljio od nje, mladost koja se ničega ne boji, pa ni sebe. („Derviš i smrt“, Meša Selimović)

Traganje za smislom


Čovek, kao večni tragalac za smislom, polazi u nikad nezavršenu avanturu i hrabriji je od najhrabrijeg ratnika jer silazi u dubine svoje duše, u nepoznato svoga bića. Sa sobom mora poneti veru, nadu i ljubav. To je jedini dokaz ljudskosti. „Tragajući za Bogom našao sam sebe. Tragajući za sobom našao sam Boga.“ To je traganje za smislom ne samo na horizontalnoj ravni, koja je psihološka, već i na vertikalnoj, koja je duhovna.

Kao slobodan, čovek afirmiše pozitivno, ono što želi i hoće, pa tako preuzima odgovornost i postiže željeno.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.