TEST - Otkriva da li je blokirana vaša grlena čakra: Odgovorite na ovih 10 pitanja sa DA ili Ne

TEST - Saznajte da li je blokirna vaša grlena čakra!

Peta čakra je sedište komunkacije i kreativnosti. Odgovorite na 10 jednostavnih pitanja i otkrijte da li je vaša Vishuddha čakra blokirana i saznajte kako da je ponovo aktivirate!

Na sledeća pitanja odgovorite sa "da" ili "ne" da biste saznali da li je vaša grlena čakra blokirana:

Pročitajte još:

Grlena čakra simbolizuje istinu: pronađite svoj unutrašnji glas pomoću Vishuddha čakre

Vežba za aktiviranje grlene čakre: otvorite svoj 5 energetski centar

1. Da li imam problem da budem iskren?

2. Skrivam li se od svoje istine?

3. Da li teško održavam svoje misli, reči i radnje u ravnoteži?

4. Da li se stidim da pričam u većoj grupi ljudi?

5. Imam li tendenciju da dominiram u razgovoru?

6. Da li često ne ispunim svoja obećanja?

7. Koristim li reči da povredim druge ili iskažem svoju moć nad njima?

8. Da li sam nezainteresovani slušaoc?

9. Da li teško izražavam svoje misli i osećaje?

10. Da li osporavam svoju autentičnost?

Rezultat:

8 ili više DA ukazuje na to da je vaša peta čakra potpuno blokirana ili iscrpljena radi zlouporabe.

Kako da povratite ravnotežu u čakrama: kratak vodič kroz energetske centre i njihovo balansiranjeKako da povratite ravnotežu u čakrama: kratak vodič kroz energetske centre i njihovo balansiranjeNeravnoteža u svakoj čakri ima svoje karatkeristike i pokazuje se na različite nacine. Saznajte koje su to osobenosti svake čakre…

6-7 DA indicira da vaša Vishuddha zahteva veliku pažnju. Kako da vratite grlenu čakru u ravnotežu - pročitajte OVDE!

4-5 DA govori da ste zlouporabili energiju Vishuddhe i to vas onemogućava da razvijete svoje komunikacijske veštine i potrebnu energiju kako biste u život uneli željene promene.

2-3 DA indikuje da je vaš Vishuddha otvorena da primi potrebnu energiju. Ipak, imate još malo posla da biste je doveli u potpunu ravnotežu.

0-1 DA znači da je Vaša grlena čakra većinu vremena potpuno u ravnoteži i da vam daje potrebnu energiju da ste autentični, iskreni, kreativni i da se lako sveopšte izražavate kao ljudsko biće.

Izvor: Sensa. hr

Jagdeesh Kaur

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije sve dok nisam upoznao tog mađioničara kad sam ove godine posjetio svog prijatelja u Ukrajini na poslovnom summitu. Mislio sam da je čovjek po imenu dr. ALABA doista moćan i mogao bi pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i čarobni novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se preokrenuo jer je naša veza trajala 3 godine. Zaista sam ga voljela, ali njegova je majka bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam upoznao ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali samo sam pokušao. I za dva dana, kad sam se vratio u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada suprug) i došao k meni i ispričala sam se što je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao radi vjenčanja. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam želio. Eto, sad smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: dralaba3000@gmail.com Također ga možete WhatsApp dobiti na +2349071995123.