Unutrašnja mudrost: kako da pitate svoju životinju moći sve što vas interesuje

Životinje moći su vidljive forme mudrosti svakog od nas s kojima možemo da se sporazumevamo i koje nas vode do potrebnog iskustva.

Mehanizmima odbrane štitimo se od prodora teških, neprijatnih sadržaja u svoju svest. Međutim, svi ti bolni i neželjeni sadržaji borave i dalje u našem nesvesnom, težeći da se povežu sa nama. Tako nam oni povremeno na različite načine ukazuju na svoje postojanje - kroz snove, zdravstvene smetnje, probleme i konflikte u međuljudskim odnosima.

Imaginacija predstavlja divan most ka nesvesnom, ona nam omogućava da se povežemo sa njim i najzad osvestimo i prihvatimo bolna iskustva i emocije za koja nismo ni znali da postoje. Imaginacija nam je dostupna u svakom trenutku, potrebno je samo da joj dopustimo i ona će nam ponuditi rešenje problema. Naša imaginacija je svesna povezanosti svih živih i neživih bića, ona poznaje sva osećanja, sve doživljaje, mirise i ukuse, poznaje snagu rađanja i umiranja, ona je večna kao i sam život.

Najbolje od svega je što nam je uvek dostupna. Pošto ona zna sve i ima sve odgovore u sebi, onda sve te odgovore imamo i mi! Naša imaginacija je nosilac svih informacija i što smo snažnije i dublje povezani sa njom, mi smo u čvršćem kontaktu sa univerzalnom mudrošću.

Patricija Riš, švajcarska psihoterapeutkinja, u svojoj knjizi "Pitaj svoju životinju moći" kaže: "Životinje moći su aktivni deo imaginacije, sa njima možemo da se sporazumevamo i one nas dovode do potrebnog iskustva."

Patricija već dugo godina sa uspehom koristi susret sa životinjama moći u radu sa klijentima koji imaju psihosomatske smetnje. Njeno iskustvo potvrđuje da za ovaj način rada nije važno prethodno znanje ili obrazovanje klijenata, već njihova spremnost da veruju svojim unutrašnjim slikama i da slede poruke koje im unutrašnja mudrost šalje preko životinja. Tehnika se takođe vrlo uspešno može primenjivati u radu sa decom, jer je ona odlično prihvataju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.