Pismo ljute majke sinu tinejdžeru: Evo koliko će te koštati da budeš moj cimer (FOTO)

Tinejdžer je pokrenuo svoj Youtube kanal i počeo da zarađuje, a onda zatražio i samostalnost u kući... evo šta je mama odgovorila!

Mama 13-godišnjeg dečaka iz Australije koja sebe zove Estela Havišam kako bi sačuvala privatnost imala je jedan "mali pubertetski okršaj" sa sinom Aronom.

Naime, on je nedavno pokrenuo svoj "YouTube kanal" i počeo da zarađuje "sitniš" zahvaljujući reklamama, nakon čega joj je vrlo hrabro rekao da više nema prava da ga kontroliše.

Kako vaspitavaju decu na Tibetu: osmeh zbog osmeha...

Nakon toga, ona je zaplenila njegove stvari i napisala mu kratko, ali jasno pismo koje je fotografisala i poslala članovima svoje porodice.

Ono se ubrzo proširilo internetom i postalo viralno. Evo kako je ova mama očitala lekciju svom sinu!

"Dragi Arone,

s obzirom na to da si zaboravio da imaš samo 13 godina, a ja sam tvoj roditelj, izgleda da ti treba jedna mala lekcija o samostalnosti. "Bacio si mi u lice" činjenicu da sada zarađuješ pa će ti biti lakše da otkupiš sve stvari koje sam ti kupila u prošlosti. Ako želiš svoje lampe, sijalice ili pristup internetu, moraćeš snositi svoj deo troškova.

Stanarina - 430 dolara

Struja - 116 dolara

Internet - 20 dolara

Hrana - 150 dolara

Moraćeš da izbacuješ smeće ponedeljkom, sredom i petkom i da pometeš i usisaš kuću. Jednom mnedeljno sleduje te pranje kupatila, ali i priprema obroka. Takođe, moraćeš da paziš da ne ostavljaš nered za sobom. Ako ne uspeš, naplatiću ti usluge sluškinje u iznosu od 30 dolara za svaki dan kada ću ja to morati da uradim umesto tebe. Ako odlučiš da bi radije opet bio moje dete, a ne moj cimer, možemo pregovarati o uslovima.

S ljubavlju, mama"

Hey Folks! If you are even the least bit curious about the background of this letter, here is a link to what lead up to...

Posted by Heidi Johnson on Wednesday, 2 September 2015

Izvor: Zadovoljna.hr

Majka, Roditelj, Tinejdžer, Internet, Odrastanje, Samostalnost deteta, Vaspitanje

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.