Ovo je najvažniji mentalni zakon: kako da aktivirate nadsvest i ostvarite svoje najveće ciljeve

Nadsvesni um poznat i kao nadduša, superego i kolektivno nesvesno možete da aktivirate prateći ova četiri jednostavna saveta.

O nadsvesnom umu se zna i raspravlja hiljadama godina, među mudracima i učiteljima. Ono što je Frojd nazivao superegom, R.V. Emerson je nazivao "naddušom", Karl Jung "kolektivnim nesvesnim", Nepoleon Hil je o tome govorio kao o "beskonačnoj inteligenciji". Brajan Trejsi ga u knjizi "Ciljevi" naziva "nadsvešću" i uz njegove savete možete je aktivirati.

Da li svakog dana doživljavate katarzu: zašto ovo emocionalno pražnjenje nije dobroDa li svakog dana doživljavate katarzu: zašto ovo emocionalno pražnjenje nije dobroDa li ste zarobljeni u zamci katarze - ako ovako ispoljavate osećanja, hitno vam je potrebna promena!

1. Veliki zakon

Zakon nadsvesne aktivnosti, možda i najvažniji mentalni zakon koji je otkriven, glasi: Svaka misao, plan, cilj ili ideja koji se kontinuirano nalaze u svesnom umu bivaju putem nadsvesnog uma neizbežno pretočeni u stvarnost.

2. Delovanje

Jedine granice onoga što vaš nadsvesni um može da učini za vas jesu granice koje sami postavljate svom umu i mašti. Kad god ste opušteni i sjedinjeni s prirodom, vaš nadsvesni um stupa u dejstvo.

10 znakova da ste snažna žena puna samopuzdanja: privlačite ljude poput magneta10 znakova da ste snažna žena puna samopuzdanja: privlačite ljude poput magneta

3. Aktivacija

Vaš nadsvesni um stimulišu jasni, zapisani, konkretni ciljevi, koje intenzivno priželjkujete, redovno ih vizualizujete i na čijem ostvarivanju konstantno radite.

4. Tražite ono dobro

Ako tražite nešto dobro u svakoj situaciji, uvek ćete to i naći. Kao da samo vaše očekivanje inicira da se dobre stvari iznova dešavaju. Tako će vas “pratiti sreća” da ostvarite svoje ciljeve.

Izvor: Lovesensa

Jasmina Stojanović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.