Ovih 6 pitanja treba da postavite partneru već danas: kako da otkrijete da li ste stvoreni jedno za drugo

Ovih 6 pitanja otkrivaju da li ste dobar par - evo šta treba da ptate partnera na početku veze!

Kada birate životnog partnera, postoji puno opcija, ali kako odabrati u milion potencijalnih srodnih duša onog partnera sa kojima ćete biti kompatibilni? Women's Health donosi šest pitanja prema kojima možete saznati da li su kompatibilni sa simpatijom ili trenutnim partnerom.

Rebecca Hendrix, terapeut za veze iz New Yorka kaže: "Treba pitati ova pitanja kako bi mogla shvatiti partnerove preferencije i upoznati ga na dubljem nivou. Ovo će pomoći da saznate da li ste dobar par".

Ovo su simptomi opsesivne ljubavi: tanka granica između zaljubljivanja i fatalne privlačnostiOvo su simptomi opsesivne ljubavi: tanka granica između zaljubljivanja i fatalne privlačnostiOpsesivno zaljubljena osoba ne traži ravnopravan odnos. Ona se postavlja kao progonilac, kada je sva moć u njenim rukama, ili se…

Hendrix je uz druge stručnjake osmislila najbolja pitanja koje možete pitati svoga partnera, ali i samu sebe.

Kako provodiš svoje slobodno vreme?

Možda vam se ovo pitanje čini kao da ne otkriva puno o nekoj osobi, ali može biti velika smernica vaše kompatibilnosti. Trebate da budete sigurni da postoji "zajedničko tlo" za vaše zajedničke planove za vikend kako bi bili spremni za kompromise.

Koliko ste privrženi?

Ovo zavisi od toga koliko privrženosti možete da tolerišete pre nego vam jednostavno postane "previše", objašnjava Brandy Engler, psihijatar i stručnjak za veze u Los Anđelesu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.