Otkud negativna energija kod dobrih devojaka i zašto morate da revitalizujete srčani meridijan

Panika, strahovi, crne misli i anksioznost školski su primeri blokade energije srčanog meridijana koji nestaju čim ga očistimo.

Snježana ima 33 godine i ima decu od tri i pet godina. Suprug joj je pomorac, a ona radi stresan posao u banci, koji je katkad čak i spašava od crnih misli. Pre otprilike dve godine počela je da dobija napade panike. Bilo je to stresno razdoblje u kojem joj je otac preminuo, suprug otišao na brod, a ona je ostala sama s dvoje dece.

Preporuka Maje Popov: vežbe za istezanje i opuštanje vrata (VIDEO)...

Već godinu dana ide na geštalt psihoterapiju, kao i na hagioterapiju. Nakon kraćeg poboljšanja, ponovno jedva preživljava dan od strahova koji joj naviru. Napadi panike nisu više tako intenzivni ali obuzima je opšta anksioznost...

Priča je slična pričama mnogih uspešnih, pristojnih i korektnih, dobrih devojaka, kako ih je Sanja Doležal opevala u svojem svevremenskom hitu „Dobre devojke". Kad pitate klince što je njihov posao, odgovoriće vam: "tate i mame idu na svoje poslove, a deca idu u školu. Tata i mama primaju novac za platu, a deca ocene." I tako nas roditelji uče da se svaki rad plaća i da biti vredan znači dobijati nagradu za minuli rad.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.