Odgovorite na 10 pitanja i saznajte šta zaista želite od života (PSIHOTEST)

Veoma je bitno da na pitanja odgovorite iskreno i da pre odgovora, dobro razmislite!

Iako ništa ne može da zameni stručne psihološke testove, koje su sastavili psiholozi nakon brojnih istraživanja, ovaj psihotest može da pomogne, a u svakom slučaju, biće vam zabavno!

TEST OTKRIVA TAJNE VAŠE LIČNOSTI: izaberite kuću i saznajte šta taj izbor govori o vamaTEST OTKRIVA TAJNE VAŠE LIČNOSTI: izaberite kuću i saznajte šta taj izbor govori o vamaIzaberite kuću u kojoj biste voleli da živite i saznajte kako psiholozui tumače vašu ličnost!

Pitanja:

1. Zamislite da idete sa nekim kroz šumu... Ko bi to mogao biti?

2. Krećući se po šumi ugledali ste, nedaleko od sebe, životinju. Koja je to životinja?

3. Šta se dešava nakon što su se vaši pogledi sreli?

4. Nastavljate da idete kroz šumu. Izlazite na livadu na kojoj ste ugledali kuću iz svojih snova. Kako biste opisali njenu veličinu?

5. Da li je kuća vaših snova ograđena?

6. Ulazite u kuću. Idete u trpezariju da pogledate trpezarijski sto. Opišite šta vidite na njemu i oko njega.

 7. Napuštate kuću kroz zadnja vrata i vidite pehar na travi. Od kog materijala je napravljen?

 8. Šta biste uradili sa peharom?

 9. Dolazite do kraja dvorišta i odatle vidite reku. Kolika je reka?

 10. Morate da pređete reku. Kako ćete je preći?

Praktičan test: proverite da li su vam čakre otvorenePraktičan test: proverite da li su vam čakre otvoreneEnergija mora slobodno da teče kroz čakre kako bismo bili zdravi i zadovoljni...

Odgovori:

1. Čovek koji ide pored vas – najvažnija osoba u vašem životu.

2. Veličina zamišljene životinje – to je, zapravo, veličina vaših problema unutar vaše podsvesti. Što je veća životinja, time vam je teži život.

3. To, kako reagujete na neočekivani susret u šumi – pokazuje najbolji način za rešenje vaših postojećih problema (agresivan, pasivan ili bekstvo).

4. Veličina kuće koju ste ugledali – to je veličina vaših ambicija. Ako je ta kuća prevelika – moguće je da imate prevelika očekivanja od života.

5. Ako ograda ne postoji – vi ste otvoren i slobodan čovek. Ako kuća ima ogradu – znači da vi cenite lični prostor, i to isto očekujete i od drugih. Odnosno, nikad nećete ući u lični prostor drugih bez dozvole.

6. Ako u trpezariji niste ugledali ljude, cveće ili hranu na stolu, onda postoji velika verovatnoća da ste duboko nesrećni. Što je više stvari tu, to ste srećniji.

7. Čvrstina i dugovečnost materijala od kojeg je napravljen pehar pokazuje koliko vam je jaka veza sa osobom koja sa vama šeta kroz šumu.

8. Ono što vi uradite sa tim peharom u svojim mislima karakteriše vaš odnos sa čovekom iz pitanja broj jedan. 

9. Veličina reke – to je veličina vašeg seksualnog apetita. 

10. Što "mokrije" odaberete da pređete reku, to je veći značaj seksa u vašem životu.

Napomena: Ovaj test možete prolaziti ponovo i ponovo, svakih nekoliko dana. Verovatno će se neki odgovori razlikovati od prethodnih. Stvar je u tome da ovaj test odražava ne samo osnovne psihološke karakteristike vaše ličnosti, već i psiho-emotivno stanje u datom trenutku.

Izvor: Edukacija/Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.