NOVA ROMANSA: Kada je najbolje vreme za zajednički odmor

Mada mnogi oklevaju i čekaju barem pola godina dok se veza ne ustali, većina ispitanika smatra da je tri meseca zabavljanja sasvim dovoljno.

TEK ste započeli romansu i čini vam se da je prerano da sa novim partnerom odete na odmor. Prema istraživanju lanca hotela sprovedenom na 1.000 ispitanika, u ovom domenu treba da se vodite onom - što pre, to bolje. Mada mnogi oklevaju i čekaju barem pola godina dok se veza ne ustali, većina ispitanika smatra da je tri meseca zabavljanja sasvim dovoljno da se postavi magično pitanje: "Da li hoćeš sa mnom na more?" A čak 60 odsto ispitanika misli da nikada nije suviše rano za zajednički odmor.

nova_romansa_kada_je_najbolje_vreme_za_zajednicki_odmor_sensa_2

Kosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabran

Psiholozi se slažu da je zajedničko letovanje test za vezu i da je može učvrstiti, ali i rasturiti. Svakako pruža priliku da bolje upoznamo partnera jer ga viđamo svaki dan, bez šminke, u različitim, kako stresnim, tako i opuštenim situacijama. Onima koji se i dalje snebivaju, psiholozi savetuju da odu na produženi vikend negde u zemlji ili inostranstvu, pa da vide kako stvari funkcionišu.

Tekst: M.D.

Izvor: Večernje NOVOSTI

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.