Ljubavni test od samo 6 pitanja: odgovorite iskreno i saznajte šta vas očekuje u ljubavi

zanimljiv test od 6 pitanja otkriva kakvi ste u ljubavi, šta očekujete od partnera i da li se brzo zaljubljujete.

Pročitajte prvo pitanje u testu, pa odgovorite na njega, tek tada pročitajte značenje odgovora. Učinite isto sa ostalim pitanjima po redu. Nemojte tumačenje čitati unapred, jer test neće imati smisla.

1. Hodate prema kući vaše devojke ili mladića. Dve su staze do njegove/njene kuće. Jedna staza je ravna i njome ćete brzo stići do kuće, ali je monotona i dosadna. Druga staza je znatno duža, ali je prepuna divnih prizora i zanimljivih stvari koje se mogu videti. Koju stazu biste odabrali da stignete do kuće voljene osobe, dugu ili kratku?

2. Na putu nailazite na dva grma ruža. Jedan je grm crvenih ruža, a drugi belih. Odlučite ubrati 20 ruža za voljenu osobu. Koliko biste ubrali belih, a koliko crvenih? Možete izabrati sve u jednoj boji ili kombinaciju dve.

3. Stigli ste do kuće vaše voljene osobe. Član njene porodice otvara vrata. Da li biste radije da on pozove vašeg mladića/devojku ili ćete to učiniti sami?

4. Penjete se do sobe vašeg mladića/devojke, ali soba je prazna. Odlučujete ostaviti ruže. Stavljate li ih na prozorsku dasku ili na krevet?

5. Kasnije, vreme je za spavanje. Vi i vaš mladić/devojka odlazite na spavanje u odvojene sobe. Ujutru kada je vreme za buđenje, ulazite u njegovu/njenu sobu. Kada uđete, da li on/ona još spava ili je budan/budna?

6. Odlazite kući. Vraćate li se kratkom, dosadnom stazom ili dužom, zanimljivijom?

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.