Kosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabran

Kada pronađete osobu koja je iskrena prema srži svoga bića, tada ste pronašli osobu koja vam se može posvetiti.

Leda de Zwaan je spisateljica, govornica, novinarka i predavačica čija su specijalizacija blizanačke veze i srodne duše, čišćenje karme, regresijska terapija, isceljenje unutrašnjeg deteta i personalizovane meditacije.

Njeni članci i filmovi pružaju novu perspektivu i višu vibraciju s ciljem da se povežete s unutrašnjim glasom, mudrošću svog srca i jedinstvenom esencijom svog bića kao i da razvijete ljubav prema sebi.

Tajne psihologa: kako vratiti ljubav u vezu i probuditi ponovo zaljubljenost u partneru...

Njena je misija stvaranje takozvane Nove Energije koja će podstaći globalnu promenu. Evo šta Leda kaže o ljubavi koja je mnogo više od "Volim te"...

Vaš pravi partner već je izabran; to je odlučeno gore. Reč je o opredeljenju koje će se dogoditi bez vašeg znanja. Kosmos zna. Vaša duša zna. Vaš unutrašnji osećaj zna. Bili ste partneri puno puta. Ne postoji ništa "novo", imate osećaj kao da ste već stotinu puta bili u braku. Vaš partner tačno zna što reći, a šta prećutati kako bi to u vama podstakao.

Uvek ćete se vraćati jedno drugome ili se na neki način držati zajedno zbog međusobne magnetske privlačnosti. Kao što kažu u filmu Avatar: "Vidim te". Te reči znače više od "volim te".

3 vežbe za privlačenje srodne duše: kako da pronađete i zadržite ljubav svog života...

Te reči iza sebe imaju mnogo više dimenzija. "Vidim tvoju dušu". Volim tvoju dušu, sa svim aspektima koji uz nju dolaze. Sve. Čitav paket. To znači "vidim te".

Mnogim ljudima više nije privlačan tradicionalan brak. Izgovaramo zavete koje ne osećamo u dubini duše, potpisujemo "ugovor" za određenu instituciju i trošimo mnogo novca na svetu ceremoniju koja nadilazi potrebu za materijalnim.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.