Kako da razumemo glas istinskog sebe

Svaki problem ima spiritualno rešenje, koje možemo pronaći kada proširimo svoju svest, i razbijemo granice koje nam problem postavlja...

Revolucionarna knjiga "Spiritualna rešenja" Dipaka Čopre izdata 27. marta 2012. godine pokazuje kako možemo da proširimo svesnost, ključ za sve problema sa kojima se susrećemo. Tokom karijere autoru Dipaku Čopri, lekaru i učitelju, stiže mnoštvo pitanja ljudi koji se svakodnevno susreću sa razim izazovima.

Oni pitaju kako da vode ispunjeniji život, kako da prebrode probleme koje ljubavne veze donose, kako da se nose sa problemima lične prirode, a Čopra rado daje odgovore.

"Količina problema nikada nije ista količini rešenja, u tome je tajna", piše on, pozivajući čitaoce širom sveta da pronađu "istinskog sebe", tamo gde mir, jasnoća i mudrost pobeđuju krize.

Pitanje:

Započeo sam put ka sabranosti i meditacija se pokazala kao veoma korisna i prijatna. Međutim, teško ''dešifrujem glasove''. Verujem da sam u jačoj vezi sa svojim Izvorom i veoma sam svestan svoje intuicije, ali između duha i uma se vodi rat. Kako da znam šta je Glas a šta opiranje?

Odgovor:

Pretpostavljam da pod ''glasovima'' mislite na tiho vođstvo duhovnog srca. Razliku između glasova možete napraviti prema onome što osećate, jer svaki od njih sa sobom nosi određeno osećanje.

Istinska intuicija proizilazi iz mesta koje je drago, dok je otpor je obojen strahom.

S ljubavlju,

Dipak

M.G.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.