Japanski test LJUBAVI: krvna grupa otkriva ko je vaš idealan partner

Vaša krvna grupa otkriva kakva LJUBAV vam je suđena!

Da li ste znali da Japanci neretko primenjuju metodu analize krvnih grupa kada biraju partnere, a pogotovo životne saputnike? Na taj način ih "proveravaju", želeći da vide da li veza može da ima budućnost. Odavno je prihvaćena i teorija da na osnovu toga može da se napravi tačan psihološki profil, pa evo kako to izgleda kada se prevede na polje ljubavi.

A

Žena ove krvne grupe je naizgled hladna, a zapravo vrlo osećajna, a muškarci odani i potpuno posvećeni. Oba pola su spremna da se žrtvuju za porodicu i preuzmu odgovornost za svoje posledice. Muškarci ove grupe se ne dopadnu ženama na prvu loptu, ali kada ih osvoje, onda partnerke uvide svu njihovu veličinu.

Psihologija konačno razotkriva misteriju: Kako pronaći srodnu dušuPsihologija konačno razotkriva misteriju: Kako pronaći srodnu dušuAKO VAS PRIHVATA ZBOG ONOGA ŠTO STE SADA A NE ZBOG ONOGA ŠTO ĆETE BITI SUTRA, ONDA STE NAŠLI SVOJU "SRODNU DUŠU."

B

Intrigantne i interesantne osobe, naizgled suzdržane i povučene, imaju krvnu grupu B. Žene očekuju od partnera nežnost, posvećenost i odanost, ali i stalne dokaze ljubavi. Teže se odlučuju za ulazak u brak, ali nisu ništa lakši po tom pitanju ni muškarci, koji dugo testiraju partnerke. Ali, kada se zaljube i venčaju, spremni su sve da urade za suprugu.

AB

Žene ove krvne grupe biraju partnere avanturističkog duha. Kada osete da više ne mogu da se skrivaju, nego je vreme da se ogole pred drugom stranom, beže. Muškarci su veliki šarmeri, ali oni suptilni, odmereni.

Psiholozi upozoravaju: 10 snova koje ne treba da ignorišetePsiholozi upozoravaju: 10 snova koje ne treba da ignorišetePsihološko tumačenje snova - evo koje snove ne treba ignorisati!

0

Žene nulte krvne grupe imaju potrebu da se potvrde kroz brak i porodicu, a onda vladaju iz senke, ubirući profesionalne uspehe preko muža. Muškarci su privrženi porodici, ali se bore protiv dnevne monotonije, priželjkujući stalnu zabavu.

Izvor: Novosti

T. L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.