Iskustvena radionica "Emocionalna sloboda"

Uvežbajte različite tehnike osvešćivanja i prihvatanja sopstvenih emocija.

Centar za obrazovanje i razvoj "Centar Prozor" organizuje u Beogradu iskustvenu radionicu za prihvatanje svojih emocija i emocionalno oslobađanje pod nazivom "Emocionalna sloboda".

Radionica je namenjena svima koji žele da unaprede svest o sopstvenim emocijama i značaju koje one imaju u našim životima, kao i da poboljšaju kvalitet svog života. Učešće na radionici pomoći će vam da osvestite ulogu misli u nastanku emocija i povezanost emocionalnog doživljaja sa telesnim reakcijama, kao i činjenicu da često nesvesno suzbijamo i potiskujemo sopstvene emocije, odbijajući da ih prihvatimo. Takođe ćemo uvežbati različite tehnike osvešćivanja i prihvatanja sopstvenih emocija, a bavićemo se i situacijama u kojima doživljavamo specifične neprijatne emocije - bes, anksioznost, strah, te usvojiti strategije za njihovo prihvatanje i prevazilaženje.

Radionica je zakazana za 12. januar 2014. godine od 17-19h u Ulici Majke Jevrosime 11, u stanu br. 10.

Autorka i voditeljka programa je Suzana Vemić, dipl. pisiholog, sertifikovani life coach i Reiki Master, sertifikovana za vođenje treninga emocionalne pismenosti. Informacije i rezervacije na telefon 064 23 56 169 ili mejl: centar.prozor@gmail.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.