Hipnotizerski savet za umirivanje emocionalnog bola: vežba sa slikom bivšeg partnera

Zamislite da ste veliki filmski reditelj i da možete da izmenite scene svog sećanja... Kako biste tada režirali svoj odnos sa bivšim partnerom?

Žareći bol propale veze za mnoge je akutna psihološka patnja, a popularni hipnotizer Paul McKenna i psihoterapeut dr Hugh Willbourn tvrde da mogu da svakog nauče kako da izleči "slomljeno" srce.

Njihova metoda se, inače, sastoji od 10 koraka a jedan od njih se odnosi na promenu načina na koji vidimo svoju prošlost. Evo vežbe koja se odnosi na vizuelizaciju i "lečenje prošlosti"...

12 pitanja koja će otkriti da li ste vi i vaš partner srodne duše...

1. Odgovorite na sledeće pitanje. Na kojoj strani ulaznih vrata se nalazi brava? Da biste odgovorili, morate stvoriti mentalnu sliku vrata. Napravili ste vizuelizaciju.

2. Sada pokušajte da zamislite kako bi vaša ulazna vrata izgledala u jarkonarandžastoj boji ili kad bi imala žute pruge. Zamislite nešto još detaljnije. Premestite ih daleko, tako da budu mala. Premestite ih dalje i malo dole, tako da gledate na njih odozgo. Otvorite ih. Menjajte sliku na različite načine.

3. Sada mislite na vašeg bivšeg partnera. Čim se prisećate kako neko izgleda, koristite vizualizaciju. Kakav je izraz na njegovom ili njenom licu? Posmatrajte kako je vaš bivši partner odeven i što on ili ona radi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.