Da li ste dete ili starac: saznajte koliko je stara vaša duša

Život je složeno putovanje, a evo koliko je vaša duša do sad ostarila!

Što nas čini toliko međusobno različitima? Što čini jednu osobu mudrijom od vršnjaka, drugu željnom moći, a treću detinjastom, uprkos istim godinama? Bez obzira na to verujete li u reinkarnaciju ili vas taj pojam samo intrigira, videćete da se teorija o starosti duša može primeniti na različite ljude u vašem životu. Aletheia Luna objašnjava karakteristike i razlike između šest starosnih dobi duša...

Biti u pravu ili biti u miru: psihologija, teorija izbora i priča o gospodinu Danku...

Kažu da je život "putovanje", "škola" koja nas uči važnim lekcijama. Ali zašto?

Jeste li ikada razmišljali o mogućnosti da se lekcije koje naučimo i mudrost koju steknemo u ovom životu prenose u naše iduće živote? Možda je moguće da naš život nije jedino putovanje iskustva, napretka i sazrevanja - već je cela svesna egzistencija?

Da li je moguće da je reinkarnacija odgovorna za mnoštvo različitih svetonazora, instinktivnih poriva i esencijalnih životnih odluka koje donosimo?

Šta je tačno starosna dob duše?

Reinkarnacija kaže da čovek nema samo jednu priliku za život i učenja. On ima nekoliko života u kojima raste, uči i sazreva.

Starosna dob duše temelji se na različitim nivoima napretka koji duša dobija tokom svog reinkarnacijskog putovanja. Kako osoba napreduje na hijerarhijskoj lestvici, otplaćujući karmu, slobodna se vratiti jedinstvenoj i beskrajnoj svesti dosežući konačno oslobođenje.

Neki to nazivaju stanjem "nirvane", neki "nebo", a neki "raj".

Pet starosnih doba duše

Razumevanje različitih nivoa ljudskog postojanja razvija empatiju, razumevanje i daje dublji uvid u život.

Niže su poređane starosne dobi duše od "početnika", do "srednjeg" i "naprednog nivoa". Takođe, otkritićete šestu dob koja nadilazi sve ostale: Starija duša

1. Duša novorođenče

Primarni fokus: Biti živ

Lekcije koje treba naučiti: Osnovne životne veštine, opstanak, smrtnost, telesnost.

Upoređenje starosti u ljudskim godinama: 0-4 godine.

Osnovne karakteristike: Sirovost, neukroćenost, razigranost, uzbuđenost, neuglađenost, jednostavnost, oprez, detinjastost, zavisnost od grupe ljudi, povlačenje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.