Da li ste pronašli srodnu dušu

Bez obzira na to da li je u pitanju ljubavni odnos ili samo prijateljstvo, neke veze izgledaju dublje nego ostale... kao da ste oduvek zajedno.

„We don't see things as they are, we see them as we are.”

Anaïs Nin

Pojam srodne duše ima različito značenje. Mi smo multidimenzionalna bića sa dušom koja ima iskustva, koja je proživela mnoge realnosti u isto vreme. Ako smo evoluirali iz istog izvora, postavši od istog kreatora, možemo reći da smo srodne duše iz korena.

Srodna duša je reč koja se koristi da opiše nekog prema kome osećamo duboku naklonost, prijateljstvo, ljubav, intimnost, seksualnost, kompatibilnost. Srodne duše mogu da imaju različite odnose, da budu u različitim vezama. Oni mogu biti prijatelji, saradnici, učitelji, bilo ko, ko na određeni način ima uticaj na naš život. Oni igraju emocionalnu, spiritualnu, psihičku, mentalnu igru neke nove dimenzije sa nama. Oni mogu da utiču na jednu vezu na pozitivan ili negativan način u zavisnosti od emocionalnog stanja.

Svaka osoba koja je u vašoj porodici, familiji, je u stvari vaša srodna duša. Neko pored koga osećamo bliskost i imamo doživljaj da smo na istoj frekvenciji.

Nebitno da li je u pitanju ljubavni odnos ili samo prijateljstvo, neke veze izgledaju dublje nego ostale, kao da su oduvek zajedno. Ponekad je to samo tren, a onda kao da se poznajete čitavog života, ali uvek je prepoznatljivo, možda neopisivo lepo ili jezivo. Da li ste vi i ona druga osoba povezani kroz vreme i prostor? Da li se znate od ranije?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.