Ako želite da ljubav traje večno, ovih 5 rečenica govorite partneru: ove reči su tajna uspeha srećnih parova

Pet rečenica koje srećni parovi svakodnevno izgovaraju - evo šta treba da govorite svom partneru!

Da bi veza bila dobra i uspešna, na njoj itekako treba raditi. Ljubavna sreća treba dobru podlogu u dobroj komunikaciji između partnera, a u njenom ostvarivanju može pomoći pet rečenica koje srećni parovi svakodnevno izgovaraju.

1. Mi možemo to da rešimo. Zamenica "mi" ključna je za uspeh veze ili braka. Upućuje na to da sebe i partnera doživljavate kao tim i da ćete zajedno prebroditi eventualni problem. Tako se lakše suočavate sa nedaćama koje su neizbežne u dugim vezama.

Saznajte koji je vaš ljubavni stil: Eros, Manija ili Pragma - otkrijte kakvi ste kada se zaljubiteSaznajte koji je vaš ljubavni stil: Eros, Manija ili Pragma - otkrijte kakvi ste kada se zaljubiteDa bi se razlučile suptilne nijanse među različitim stilovima u ljubavi, potrebni su "oštro oko" i dugotrajna praksa! Saznajte…

2. Razumem šta govoriš. Često se žalimo da nas partner ne sluša. Želja da nas se čuje i razume deo je ljudske prirode. Izgovaranjem te rečenice partneru dajete do znanja da ste sigurno razumeli njegovo mišljenje, želju, nesigurnost ili problem. Ona vam takođe ostavlja prostora da uzvratite svojim mišljenjem jer njome rečeno ne prihvatate zdravo za gotovo. Samo pokazujete da ste primili informaciju i saslušali je otvorenog uma.

3. Lud/luda sam za tobom. Lepe misli o svojim partnerima uglavnom zadržavamo za sebe, ali trebali bismo ih podeliti sa njima. Ako ste ponosni na svog dečka jer je dobio unapređenje na poslu, recite mu to jasno i glasno. Ako vam je muž u jednom trenutku posebno zgodan, natuknite mu to uz zavodljivi pogled. Svi mi volimo povremeno čuti zbog čega nas naša druga polovina ceni i voli.

Zašto su važne granice među partnerima i kako poboljšati komunikaciju u ljubavnoj veziZašto su važne granice među partnerima i kako poboljšati komunikaciju u ljubavnoj veziMagija zajedništva proističe iz pravog partnerstva!

4. Hvala ti. Najsrećniji parovi znaju da se velika tajna ljubavne sreće krije u malim stvarima. Nemojte zaboraviti da je reč "hvala" magična reč u svim situacijama jer njome odajemo priznanje za nečiji trud i zalaganje.

5. Samo napred, možeš ti to. Ova rečenica šalje jednostavnu, ali snažnu poruku – uz tebe sam, verujem u tebe i držim ti leđa. To je ono što svi želimo čuti i osetiti kada se upuštamo u nove poduhvate

Izvor: Zadovoljna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.