3 stvari koje su muškarcu najvažnije u vezi: evo šta je potrebnije od privlačnosti

Evo šta svaki zreo muškarac očekuje u stabilnom emotivnom odnosu!

"Budite odraz onoga što biste želeli da vidite kod drugih. Ako tražite ljubav, volite sebe. Ako tražite iskrenost, budite iskreni. Ako tražite poštovanje, pokažite poštovanje. Dobijate ono što date zauzvrat."

Erotska intimnost i romantična nežnost su neophodne u svakoj vezi, ali postoji nešto što je za muškarca važnije od ove dve stvari.

Evo šta svaki zreo muškarac očekuje u stabilnom emotivnom odnosu:

1. Razumevanje osećanja

Svi znamo da je seksualna intimnost fizički izraz strasti koju imate jedni prema drugima. Ali ako se potrudite da shvatite kako se oseća vaš partner, odnos možete podići na viši nivo.

Kako se nositi sa snažnim i teškim osećanjima tokom RAZVODA: 8 načina da sačuvate zdravlje i nastavite život napredKako se nositi sa snažnim i teškim osećanjima tokom RAZVODA: 8 načina da sačuvate zdravlje i nastavite život napred8 načina da se najbolje suočite sa toksičnim emocijama tokom i nakon procesa razvoda!

Kada počnete da slušate partnera i razumete njegova osećanja i da otvoreno razgovarate o njima, kvalitet vaše veze značajno će se poboljšati.

Razumevanje u emotivnom odnosu je kao dvosmerna ulica - ako želite da partner razume vaša osećanja, morate i vi razumeti njegova.

2. Prihvatanje

Često u vezi želimo da se promenimo partnerovo ponašanje. Ako stalno razmišljate o promeni partnerovih mana, nikada nećete uspeti da se fokusirate na njegove vrline.

Osoba sa kojom ste u emotivnom odnosu, želi da oseti da ga volite, prihvatite i poštujete onakvog kakav jeste. Nemoguće je izgraditi snažnu emotivnu vezu ako stalno kritikujete partnera. Osuda rađa novu osudu - ako počnete da osuđujete partnera, očekujte i da će on takav model ponašanja primeniti i na vama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.