3 ljubavna rituala za povratak strasti u brak ili vezu: uspešni parovi ovo poštuju svakog dana

Evo koja 3 ljubavna rituala poštuju parovi koji su u srećnom braku ili vezi...

Strast i ljubav su poput nežnog cveta - ako ih negujete, zalivate iskrenim osećanjima i lepim gestovima, one će rasti i razvijati se godinama, piše Lovesensa.

Ali, ako ih zanemarite, opustite se i zaboravite da je negujete, ona će se polako sušiti i vremenom će se pretvoriti u prah koji će vetrovi zaborava oduvati.

Stres na poslu, deca, svakodnevica, obaveze - sve to utiče na obostrano zanemarivanje partnera... Nedostatak vremena za zajedničke aktivnosti takođe je jedan od razloga zašto se partneri u braku ili vezi udalje.

Predlažemo 3 ljubavna rituala parova koji godinama održavaju svoju ljubav i strast kao prvog dana...

Kosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabranKosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabranKada pronađete osobu koja je iskrena prema srži svoga bića, tada ste pronašli osobu koja vam se može posvetiti.

Reč je o jednostavnim ritualima koji će vam preći u naviku i pomoći će da ponovo uspostavite konekciju strasti sa partnerom.

1. Obavezan poljubac i zagrljaj na svakom susretu ili rastanku

Ne zaboravite da poljubite i zagrlite partnera pre odlaska na posao ili nakon teškog radnog dana. Na ovaj način pokazujete partneru koliko vam znači, da brinete o njemu i želite sa njim da provedete vreme.

Poljubac je simbol da vaša ljubav još uvek živi - nemojte ga zanemariti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.