3 greške koje često pravimo, a ugrožavaju ljubav: evo šta nikada ne smete raditi u odnosu sa partnerom

Evo koje tri greške mogu biti pogubne za sreću u ljubavi!

Priroda, život, Univerzum, sve što diše i ima svoju vibaciju - sve je satkano od najmagičnije stvari na svetu --- LJUBAVI.

Svaka priča i bajka koju su nam čitali pred spavanje u sebi kao glavnu esenciju sadrži ljubav. Svaki leptirić u stomaku kada nas pogleda simpatija u školskoj klupi ostavlja trag na duši kao nešto čarobno i predivno.

Zato, godinama tragamo za tom tajnom, za ljubavi koja nam donosi mir, spokoj i budi neke nove i prijatne emocije.

Kada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljateKada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljateDa li ste stvorili blokadu koja sprečava da doživite pravu ljubav? Vreme je da se napokon dogode neki magični susreti...

Ipak, nljubav nije samo sudbonosni spoj srodnih duša. Zamislie ljubav kao prazno umetničko platno na kojem partner i vi zajedno, uzajamnim trudom, treba da naslikate predivno umetničko delo. Dok slikate, svaki pogrešan potez četkice može ostaviti trajnu mrlju na ovom umetničkom delu koju nećemo tako lako moći da izbrišemo i prekrijemo.

Greške u ljubavi su prirodna stvar. Da nema greški ne bi bilo ni lekovitog praštanja. Ipak, postoje greške koje partneri često ponavljaju, a ne shvataju da one nisu bezazlene i da zauvek mogu narušiti romantični odnos.

Evo koje tri greške mogu biti pogubne za sreću u ljubavi:

1. Odbacivanje snova

Svako ima pravo an svoje snove, ideje i maštanja. Iako ste odlučili da svoj svet pretočite u zjednički svet sa partnerom, to ne znači da jedno od vas treba da izgubi svoju individualnost.

Ako partner predstavi neku svoju ideju, izmašta novi plan ili vam otkrije davno potisnuti san za koji smatra da jednog dana može biti ostvaren, ne sputavajte ga, ne omalovažavajte i ne podstičite ga da od toga odustane.

Svako ima pravo da sanja i svako ima šansu da ostavri svoje snove. Čak iako vam se partnerova želja čini suludom, prihvatiote je i razgovarajte o njoj. Pruž
ite partneru podršku, ali mu i na lep način skrenite pažnju na moguće poteškoće. Ne dozvolite da se udaljite jer se neki vaši snovi ne podudaraju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.