12 razloga zbog kojih stare duše teško nalaze ljubav svog života

Stare duše su iscelitelji, ali ne žele osobu koju treba "lečiti", već autentičnu ljubav u kojoj i sami rastu i razvijaju se.

Nemojte previše brzo prosuđivati nečiji karakter i temperament, ako niste posvetili dovoljno vremena kako biste ustanovili koliko je stara njihova duša.

Lepota ljudskog postojanja je u razumevanju da je starost duše neke osobe važnija od dana kada je ona rođena na ovoj planeti.

1. Stare duše imaju snažan osećaj identiteta.

Oni znaju ko su, što znači da takođe znaju - konkretno - šta žele i ne žele kod partnera, šta će im odgovarati, a što neće, piše Humans are free.

Iako je to fantastično u smislu sposobnosti mudrog odabira, to u konačnom ishodu prilično značajno smanjuje njihove izglede.

2. Ukoliko se ne kontroliše, njihova hiperintuitivnost može uništiti odnose.

Često su skloni preteranom razmišljanju zbog svoje duboke osetljivosti. Često su duboko zabrinuti, a skolonost prema najrazličitijim pretpostavkama mogu da sruše odnose koji nemaju savršeno čvrst temelj.

5. Neće pristati ni na šta manje od ljubavi sa srodnom dušom.

Oni zahtevaju mnogo više od površinske, "prosečne" veze.

Apsolutno neće pristati na ništa drugo, a ponekad, to znači trpeti bol i biti sam duže od onoga što se smatra „normalnim".

6. Dok s mnogim ljudima mogu doživeti strast, s malo njih su kompatibilni.

Budući da osećaju toliko duboko, a drugi ih smatraju tako fascinantnima, lako im se zaljubiti, ali biti s nekim ko je zaista njihov najbolji prijatelj, najdublji ljubavnik, to je izazov.

7. Oni su manje skloni izlascima i upoznavanju ljudi na savremene načine.

Čak i ako nemaju ništa protiv online upoznavanja, to ne smatraju nečim prirodnim, niti vole slučajna poznanstva za jednu noć u kafiću.

8. Oni su prirodni iscelitelji i često privlače ljude kojima je potrebna pomoć, a ne ljubav.

A ta privlačnost je uzvraćena. Gotovo ništa nije bolje za staru dušu nego da je u stanju pomoći nekome tko pomoć doista treba.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.