10 znakova da ste u nezdravoj ljubavnoj vezi: ovi signali pokazuju da imate toksičan odnos sa partnerom

10 znakova da ste u toksičnoj ljubavi - ovako izgleda nezdrava veza koju je bolje prekinuti!

Toksične ljubavne veze su poput lavirinta straha. U njima živi strah od samoće, novog početka i drastičnih životnih promena. Međutim, sve ove opcije su mnogo lakše od zablude, jer istina može da bude surova kada se pojavi na površini.

Ponekad je bolje zaključati uspomene i krenuti novim životnim putem, nego se uzaludno nadati promeni koja nikako ne dolazi.

Ovih 10 znakova pokazuju da ste u nezdravoj ljubavnoj vezi!

9 znakova koji pokazuju da je vaš partner veliki manipulator9 znakova koji pokazuju da je vaš partner veliki manipulatorOvo su glavne odlike maniplativnog parnera - proverite da li ste u vezi sa manipulatorom!

1. Ne možete da razgovarate sa partnerom o stvarima koje su vam važne

Kada iz nekog razloga ne razgovarate sa partnerom o problemima u vezi ili o važnim životnim stvarima, polako se veza pretvara u toksičnu. Nedostatak komunikacije je najveći okidač za loš ljubavni odnos, naročito kada jedno od drugo skrivate probleme.

2. Zbog partnera radite stvari koje ne želite

U redu je da ponekad odustanemo od svojih želja kako bismo usrećili osobu koju volimo. Međutim, ako partner od nas to stalno očekuje, nastaje veliki problem. Ljubav je uživanje, a ne konstantno žrtvovanje.

3. Partner vas ignoriše

Ako vaš partner često ima faze kada vas ignoriše, onda je vreme da razmislite da li vaša veza ima budućnost. Manipulativni partneri često to rade nakon svađe i tako stvaraju osećaj krivice. Ovakav odnos crpi energiju i nikada nije zasnovan na čvrstim temeljima.

4. Partner pokušava da vas udalji od prijatelja i porodice

Ovo je takođe jedna od odlika manipulatora koji žele da imaju apsolutnu kontrolu nad vašim životom.

5. Partner vas ne podržava i nikada ne možete na njega da se oslonite

Podrška i pouzdanost treba da budu ključne stvari u romantičnoj vezi. Ukoliko niste spremni da uvek budete uz partnera, onda vaša ljubav i nije tako jaka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.