10 tipova muškaraca prema stilu kuvanja

Kuhinja je zemlja velikih otkrića! U njoj se može saznati i šta muškarac koji voli da kuva a vas zanima krije pod kožom, kao i kako biste i vi mogli da se lako pod nju uvučete ako to želite...

1. Slobodni duh

Odokativno pogleda recept, a onda počne da improvizuje i prilagođava jelo - nekad godišnjem dobu, a češće emotivnom stanju u kojem se nalazi. Hranu na stolu doživljava kao svoje lično umetničko delo pa se strogo čuvajte mešanja u pripremu jela. Saveti nisu dobrodošli jer će on to shvatiti kao kritiku. Najbolje što možete da uradite je da smislite neku maštovitu dekoraciju za sto. To će ceniti kao najlepši doprinos.

2. Praktičar sa stilom

On nabavi sveže namirnice na pijaci, a onda u jelo doda kupovni sos! Drugim rečima, on ima svest o kvalitetu ali nije uvek spreman da da sve od sebe da ga dostigne. Voli da čita sve o gastronomiji, ali neće se baš rado poduhvatiti rada na nekom komplikovanom receptu. Otvoren je za kulinarske savete, sve dok ih ne dajete s visine. Pomozite mu u obradi, izmerite mu sastojke, ali u kuvanje se petljajte samo ako on to zatraži.

3. Majstor roštilja

Muževan i zadimljen, majstor roštilja ceni kvantitet na tanjiru, ali istinski vešti kuvari ovog tipa znaju puno i o marinadama i sosovima. Iako snažni i pouzdani, ovi muškarci će se radije izgubiti u rođenom gradu nego da nekoga pitaju za pomoć. Ako želite da mu se dopadnete, nipošto ne prigovarajte na količinu svinjskog vrata koju je spremio da peče. Umesto toga, koketno ga zamolite da vam ispeče pileće belo meso. Ukoliko je pametan, daće sve od sebe.

4. Moderni entuzijasta

Na njegovoj polici sa retkim začinima naći ćete velik broj gastronomskih časopisa. Za večerom će se truditi da impresionira goste pa mu je rečnik pun stručnih izraza. Takav muškarac je ekstrovertan i radoznao, njega ćete čak moći i da nagovorite da zajedno pođete na neku kulinarsku radionicu. Ukoliko se oduševljavate njegovim specijalitetima i pokazujete zanimanje za sve što izađe iz njegove kuhinje, moderni entuzijasta će vas vrlo brzo zapaziti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.