10 mentalnih trikova za lučenje endorfina: evo gde su tajni izvori hormona sreće

Da li ste spremni da uđete u svet uživanja? Možda ovih 10 predloga vam pomognu u tome...

Čeka vas naporan dan na poslu? Već vas hvata mrzovolja i preplavljuje nervoza. Da li znate ko je odgovoran što se osećate loše? Vi. Da li znate šta treba da uradite? Da se opustite.

Nađite balans između posla i uživanja i prestanite da se osećate loše, na poslu, a naročito nakon njega. Ostavite iza sebe sve što čini da se osećate neprijatno: misli, veze, uverenja. Vreme je da počnete da tretirate sebe kako i zaslužujete. Ako ste umorni, uzmite dan odmora. Idite u prirodu ako osećate da vas zove. Slušajte više vaše omiljene muzike. Gde god da idete i šta god da radite, vaš jedini prioritet treba da bude dobar unutrašnji osećaj.

Kako da život postane uživanje: evo gde i kako da nađemo sreću...

Tražite sve moguće načine da se osećate bolje i pustite da život bude dobar prema vama kao što i treba da bude. Spremni da uđete u svet uživanja? Ovih 10 predloga će vam pomoći u tome:

1. Krećite se

Iako vam ovo može biti odbojno jer samo želite da se zavalite u udoban krevet nakon napornog dana, kretanje i vežbanje podstiče lučenje endorfina tj. hormona sreće koji će zasigurno učiniti da se osećate odlično.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.