Za zdravu ženu

Biljni preparati “Herba Svet”.

Ljudi su odavno otkrili da određeno bilje ima lekovita dejstva, te su od njih spravljali meleme i čajeve. Farmaceutska industrija i danas crpi inspiraciju iz prirode i ublažava zdravstvene tegobe biljnim preparatima.

“Herba svet” je kompanija čiji su proizvodi nagrađeni sa 27 zlatnih medalja, tri zlatna pehara i specijalnom poveljom za visok kvalitet proizvoda na sajmu ekologije u Novom Sadu od 2004. godine do danas.

“Femisan A” je dragocena pomoć ženama jer pomaže kod najučestalijih ginekoloških problema. Ovaj preparat olakšava bolne menstruacije zahvaljujući spazmolitičkom dejstvu biljaka, poboljšava cirkulaciju u donjem delu stomaka i normalizuje funkcije jajnika što ga čini delotvornim kod izostanka menstrualnog ciklusa. Posebno dobre rezultate daje u slučajevima hormonskog disbalansa i kod nekih oblika neplodnosti. Zahvaljujući prisustvu više blijnih vrsta sa jakim antibakterijskim dejstvom, pomaže u smirivanju akutnih i hroničnih upala jajnika i materice.

“Femisan B” su biljne kapi koje pomažu stvaranje optimalnih uslova za održavanje zdravlja žene u periodu menopauze. Upotrebom ovog preparata smanjuju se preosetljivost nervnog sistema, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli talasi toplote. Pojačanom diurezom regulišu se cirkulacioni problemi, smanjuje se rizik od moždanog udara i preventivno deluje protiv srčanih oboljenja. Usporavaju se degenerativni procesi, destrukcija tkiva, starenje i razvoj arterioskleroze, osteoporoze i senilnosti.

“Nefrovit” su biljne kapi koje se primenjuju kod problema sa urinarnim traktom. One revitalizuju i čuvaju zdravlje bubrega i mokraćnih kanala. Preporučuju se za čišćenje bubrega od peska, kod infekcija mokraćnih puteva, hroničnog i akutnog cistitisa, oslabljenih funkcija bubrega, povišenog kreatinina i cista na bubrezima.

“Devi” melem služi za regeneraciju kože uz pomoć baze od pčelinjeg voska i visokokvalitetnih biljnih ulja. Pomaže kod ožiljaka, psorijaze, iritacija, opekotina, keratoze, ekcema, pega i fleka. Sadrži ulje čileanske ruže koje je izvor trans-retinske kiseline, prirodnog derivata vitamina A, koja dovodi do bržeg obnavljanja oštećenog epidermisa kože. Melem vlaži kožu, hrani je, ima omekšavajući i protivupalni efekat. Sadrži alantoin, bisabolol (aktivna supstanca kamilice) i pantenol. Eterična ulja ruzmarina, lavande, bergamota i mandarine podstiču regeneraciju kože, umiruju je i zaceljuju. Melem glača kožu, čisti nekrotična tkiva i stimuliše stvaranje novih ćelija.

Više informacija možete pronađi na adresama www.herbasvet.com, www.devi.rs i www.femisan.info

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.