Uživajte u kućnom spa danu

Povratite energiju uz pomoć spa dana koji ćete organizovati u sopstvenom domu.

Vas kucni spa dan 1

Vas kucni spa dan 1

Nakon napornih i iscrpljujućih dana sigurno vam je potrebna relaksacija. Ukoliko nemate dovoljno vremena za odlazak u wellness centar, idealno rešenje za vas je kućni spa dan. Vežbe, zdrava hrana, spa tretmani, odmor i vreme za razmišljanje pomoći će vam da povratite energiju.

Evo predloga kako da organizujete jedan takav dan.

Osmislite kakav spa dan bi želeli. Razmislite da li želite dan za odmor, opuštanje i podmlađivanje ili možda dan koji će vam podići energiju. Takođe, donestite odluku da li ćete uživati sami ili ovaj poseban dan podeliti sa prijateljima.

Napravite plan.
Prirodno buđenje, lagane vežbe i umirujući spa tretmani prijaće vam ukoliko želite da se opustite. Ako vam je potrebno podizanje energije, neka i vaš raspored bude energičniji. Možda je vreme za pešačenje. Pozovite prijatelja i krenite u dugu šetnju...

Pripremite sve potrebne stvari.
U zavisnosti od toga kakav spa dan ste odabrali pripremite: čiste prekrivače, peškire, ogrtač, papuče, sveće, CD-ove sa muzikom za relaksaciju, odeću za vežbanje, rukavicu za kupanje, kozmetičke preparate za lice i telo i slično.

Napravite zdrave obroke.
Neka vaš kućni spa meni sadrži zdrave obroke, pogodne za vraćanje energije. Evo predloga: omlet od belanaca sa povrćem za doručak, obareno pileće belo meso i povrće za ručak, supa od sočiva i salata za večeru. Možete sve skuvati ranije ili uživati u pripremi zdrave hrane sa svojim prijateljima baš tog dana.


Odaberite jedan vid rekreacije. U toku svog spa dana uradite neku vežbu - prošetajte po svom komšiluku,  provozajte se biciklom, idite na čas joge ili u lokalnu teretanu ili jednostavno vežbajte u kući uz pomoć svog omiljenog DVD-a. Možete da ustanete rano, pojedete neku voćku ili nekoliko badema i pođete u laganu šetnju. Koju vrstu rekreacije ćete odabrati i koliko ćete vežbati zavisi od vaših želja i kondicije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.