Zlatno doba

Naše telo menja se dok starimo, pa zato i način na koji se brinemo o njemu mora da se promeni. Menjanje počinje u svakom novom životnom stadijumu, ali je važno sačuvati zdrav izgled i snažan duh. Tako ćete biti spremni da u punom sjaju pokažete svoje godine.

Nega kože u tridesetim – Počinjemo da negujemo prijateljstvo s godinama.


zd30Tridesete su obično najstresnija decenija jer pokušavate da uskladite osećaj prolaznosti, dužnosti na poslu i želju za stvaranjem porodice ili povećanjem postojeće. Sve to počinje da se oslikava na vašoj koži.

Pojavljuju se prve bore, strije, celulit. Suviše često primećujemo razne nedostatke na licu i telu. Da bi vas drugi prihvatili i voleli, ne zaboravite da prvo morate sami sebe da volite. Saživite se sa prirodom, dajte sebi i svojoj koži vazduh i vodu: šetnja, trčanje, vožnja bicikla, a posle toga nega lica i tela bogata vodom. Većina žena stalno greši tvrdeći da im je koža suva i koristi teške kreme koje naprave dodatni problem. Upravo hidratacija stvara tu prvu, osnovnu fazu ublažavanja bora.

Važan ritual je i redovno čišćenje lica. Ako svako jutro i veče koristite sredstvo za skidanje šminke, blagi gel ili penu za umivanje i sve završite tonikom, koža će biti spremna da udahne vazduh, a mrvica kreme daće joj potrebnu vlažnost.

Nega kože u četrdesetim – Prijateljstvo s godinama sada je u najboljoj fazi.


zd40Sebe smo prihvatili smelo i odvažno. Redovno vežbamo, dišemo punim plućima, ali ipak primećujemo da tonus lica polako počinje da popušta.

Rešenje su pojačane anti-age kreme. Za negu bora uzećemo gušću, hidratantniju teksturu bogatu vitaminima i proteinima, a za podizanje tonusa preparate sa bioadaptivnim polimerima koji stvaraju svilenkasti elastični film preko površine kože i deluju poput mikroliftinga koji sprečava njeno opuštanje.

Telo održavajte u top-formi redovnim pilingom i bogatim kremama ili losionima. Kritična mesta negujte anticelulit gelovima ili kremama protiv strija. Veliku pažnju posvetite grudima i iskoristite priliku da, dok nanosite kreme za negu grudi, ponovo uradite test i na vreme otkrijete eventualne promene na njima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.