Šta bore na licu otkrivaju o vašem životu: bore oko očiju ukazuju na sreću, a na obrazima veliki stres

Bore su "slike" našeg života i prošlosti, a evo na koje emocije nas upozoravaju!

ČELO: Horizontalne bore upućuju na previše zabrinutosti, a kod mlade osobe mogu upućivati na preteranu konzumaciju šećera, mlečnih proizvoda, biljnih i životinjskih ulja i masnoća. Dve vertikalne bore između obrva označavaju ljutnju ili potisnutu ljutnju koja se može izražavati nestrpljenjem, frustracijom i/ili dosadom. Ako se te bore spuštaju niže, prema korenu nosa, mogu značiti brige i preteranu koncentraciju.

Starost ili bolest: kada seda kosa može biti alarm za posetu lekaruStarost ili bolest: kada seda kosa može biti alarm za posetu lekaruSeda kosa je danas pitanje lepote, mode, pa čak i feminizma, ali lekari skreću pažnju da pojava sedih vlasi može biti i simptom…

OBRAZI: Vertikalne linije na obrazima znak su velikog i kontinuiranog stresa. Nazolabijalne bore su linije životnog smisla ili svrhe te pokazuju koliko dugo zaista živite u stvarnom životu. Ako su preduboke, a još nemate ni 50, možda je vreme za "čišćenje" života od verovanja i ideja, ali i vreme za detoksikaciju jer je ovo područje povezano sa debelim crevom.

USNE: Sitne vertikalne linije iznad gornje usnice upućuju na preteranu brižnost – vreme je da počnete ugađati sebi. Često su popraćene kratkim borama "razočaranosti" koje se iz uglova usana spuštaju ukoso prema vilici. Sitne vertikalne linije koje se nalaze ispod donje usne označavaju ogorčenost i nezadovoljstvo životom.

Mama u poznim godinama: rodila sam u 46. godini i evo šta je bolje u kasnoj trudnoćiMama u poznim godinama: rodila sam u 46. godini i evo šta je bolje u kasnoj trudnoćiMajčinstvo vas podmladi, daje vam energiju u koju ste možda sumnjali, kaže Tihana Kunštek koja je dobila svoje treće dete u 46.…

BRADA: Vertikalne linije na bradi teško se primećuju kod mlađih osoba, a povezuju se s (racionalnim ili iracionalnim) strahovima. Često koža na tom području poprima izgled pomorandžine kore.

OČI: Bore koje se iz spoljnog ugla oka u luku "penju" prema gore govore o sreći i veselju, a one koje se spuštaju prema jagodicama i/ili još niže, po obrazima, znak su patnje, žalosti i tuge.

Izvor: Sensa.hr

Vesna Ercegović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.