Kada sat uspori

Negujte kožu sa poštovanjem jer svaka bora priča svoju legendu koja se zove vaš život.

Eliksir mladosti alhemičari pronalaze samo u legendama iz davnina, ali hemičari danas u svojim laboratorijama sa jednakim optimizmom mešaju blagotvorne sastojke i stvaraju kreme koje usporavaju sat, zaglađuju bore i vraćaju mladost.

Dekolte

Osetljivoj koži vrata i dekoltea potrebna je redovna nega. Kao i lice, područje iznad grudi zahteva najbolje. Negujte ga maskama, pilinzima, serumima na bazi vitamina A, D i E ili biljnih ekstrakata jer taj deo tela među prvima otkriva godine.

Ruke

Masažom možete da poboljšate cirkulaciju, a ako pritom radite i piling, uklonićete odumrle ćelije pa će ruke postati mekše i mladalačke. Ukoliko na rukama imate pege, posvetlite ih bobicama zelenog grožđa. Treba ih zgnječiti i procediti pa dobijenim sokom mazati problematične delove.

Noge

Nakon 40-e, mnoge žene imaju problema sa ispucalim kapilarama. Mogu se ukloniti laserskim postupkom ili ublažiti posebnim kremama na bazi divljeg kestena ili nevena. Izbegavajte alkohol i pikantna jela koja utiču na slabljenje zidova kapilara.

Hidratacija

Koža starenjem gubi prirodnu elastičnost i svežinu. Za njenu čvrstoću i hidrataciju važno je ne preskakati negu tela biljnim uljima i bogatim losionima koji sadrže ceramide i Q10. Povremeno priuštite sebi profesionalne tretmane za poboljšanje tonusa i vraćanje vlage.

Koji ste tip

Kako biste kožu negovali adekvatnim proizvodima, saznajte kog je tipa pa prema savetima stručnjaka započnite pravilnu brigu o koži.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.