Dr Kozarev preporučuje - nega kože tokom cele godine

Zlatna Ameno akcija pripremljena je povodom Dana žena, sa interesantnim popustima i poklonima za negu kože tokom cele godine.

dr_kozarev_preporucuje_nega_koze_tokom_cele_godine_s novo 3

Bliži nam se Dan žena. Svake godine na ovaj dan veliki broj žena dobije cveće kao znak pažnje i brige. Ipak, svi znamo da u stvarnosti i tokom ostalih dana u godini, ta pažnja i briga uglavnom izostaju . I tako vremenom buket uvene, jedan dan žena prođe, a mi ne možemo da se ne zapitamo ponovo: Šta je sa ostala 364 dana? Dr Kozarev je povodom toga odlučila da napravi svoju osmomartovsku akciju u kojoj vam nudi interesantne popuste i poklone za negu kože tokom cele godine.

Predstavljamo vam Ameno Anti-Age liniju koja sadrži spektar preparata za zaštitu kože od prevremenog starenja i danonoćnu negu lica i tela. Cela linija bazirana je na hronološkom praćenju starenja kože, što znači da pruža posebnu negu kože u tridesetim, četrdesetim i pedesetim godinama. Preparati Ameno Anti-Age linije napravljeni su od najkvalitetnijih sirovina poput hijaluronske kiseline, mlečnih polipeptida, prirodnih vitamina, retinola, lecitina, fitosterola i eteričnih ulja. Svi preparati su hipoalergijski, ne sadrže štetne konzervanse, emulgatore i boje i u skladu su sa savremenim preporukama kozmetičke i estetske dermatologije.

dr_kozarev_preporucuje_nega_koze_tokom_cele_godine_s 2

Kako funkcioniše Zlatna Ameno akcija?

Izaberite jedan preparat iz Ameno Anti-Age kolekcije na našem sajtu http://dermatolog.co.rs/ i ostvarite 15 % popusta na bilo koji drugi kupljen proizvod iz MedBeauty ili Ameno kolekcije!

Ukoliko kupite dva proizvoda iz Ameno kolekcije, treći proizvod po svom izboru dobijate na poklon! Poklon naravno birate sami i on može biti iz Ameno ili MedBeauty kolekcije!

Akcija traje od 3. do 15. marta 2014. godine ali mi bismo voleli da o vašoj koži brinemo tokom cele godine!

Zato se prijavite za newsletter na našem sajtu i javite nam za tačno godinu dana da li ste zadovoljni negom koju vam naši preparati pružaju! Pratite Ameno akciju ali i mnoge druge akcije koje planiramo i na našoj fejsbuk strani https://www.facebook.com/Dr.Kozarev

PROMO

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

01/06/2014 Ja Jelena
Ne dopada mi se sto Sensa ne ume da se ogradi od sponzora i sto vecinu tekstova podredjuje njima.