Žena koja voli sebe uvek ima ove navike: rituali za lepotu, zdravlje i sreću

Brižno negovanje svog tela ne podrazumeva manikir jednom godišnje, već neprestano negovanje sebe.

Naše telo je naš temelj. Žena koja stalno ocenjuje svoje telo nije ona koja ceni sebe. Ako telo nije u redu, ni duša nije u redu!

Ženske navike

Navika da se spava dovoljno je neophodna za lepotu i sklad uma i duše. Nedostatak sna dovodi od uništenja fizičke lepote, narušava hormonalnu pozadinu, dovodi do anksioznosti, razdražljivosti i depresije. Da ne spominjemo podočnjake i bore. Cenite sebe - lezite na vreme!

Odmarajte se kada osetite umor. Ne glumite heroja i čoveka koji je dobar za druge. Neadekvatan odmor dovodi do nespremnosti da se radi nešto važno, razdražljivosti i depresije, kao i do prekomerne težine! Cenite sebe - odmarajte se redovno!

7 duhovnih zakona koji privlače sreću i mir: ako ih poštujete, očekuje vas poboljšanje na svim poljima života7 duhovnih zakona koji privlače sreću i mir: ako ih poštujete, očekuje vas poboljšanje na svim poljima životaVreme je da počnete poštovati 7 duhovnih zakona i videćete poboljšanje na svim poljima života.

Ukusna i zdrava jela su veoma bitna. Nije uzaludna ona izreka: "Ono si što jedeš!" Žena koja voli sebe nikad neće pojesti neku "gadost", već će se prema svome telu odnositi kao brižan roditelj prema detetu. Cenite sebe - hranite se zdravo i ukusno!

Ako želite da vežbate - uredu! Vežbajte. Upišite se u teretanu! Ali pre toga, svaki dan odvojite 20 minuta da se dobro odmorite i 20 minuta da lepo prošetate. Telu je potrebno kretanje. Sve što se ne pomera, uništeno je. Ali višak kretanja takođe uništava telo. Glavno je da nađete pravu meru!

Prestanite previše da se vezujete za stvari, ljude i događaje: kako da sprečite patnju i živite bezbrižnoPrestanite previše da se vezujete za stvari, ljude i događaje: kako da sprečite patnju i živite bezbrižnoKada prestanemo da se opiremo životu i osuđujemo ljude i pojave, gotovo neprimetno će nestati ljutnja, tuga, strah. Daćemo sebi i…

Pokret će sagoreti ono što ste jeli, pokret će doneti radost telu i duši, jer pokret znači - život! Čak i kada ste tužni, depresivni, iscrpljeni - cenite sebe i redovno se krećite!

Brižno negovanje svog tela ne podrazumeva manikir jednom godišnje, već neprestano negovanje sebe. 

Zavolite svoje telo takvo kakvo jeste i ono će vam tu ljubav vratiti dobrim zdravljem!

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.