Prirodna nega lica protiv fleka i pega: vreme je za medenu masku (RECEPT)

Dodir prirode uvek je dobar izbor, naročito kada je reč o nezi kože. Maska od meda biće odličan izbor za svaki tip kože.

Med je vekovima poznat kao odličan izvor energije i zdravlja. Ovaj čisti pčelinji proizvod, bez dodataka, sadrži sve neophodne hranljive sastojke i već milionima godina čini važan deo čitavog malog kosmosa sačinjenog od biljaka i pčela.

Pročistite bubrege: voda plus jedna biljka - najmoćniji recept koji uklanja naslage soli i toksinaPročistite bubrege: voda plus jedna biljka - najmoćniji recept koji uklanja naslage soli i toksinaIzbacite toksine iz tela - ovaj napitak od peršuna odličan je za detoksikaciju bubrega!

Moćna blagotvorna dejstva meda su izuzetno širokog spektra, te se med može upotrebljavati i u kozmetičke svrhe. Ukoliko sa svog lica želite da uklonite tragove leta i sunca u vidu pegica i fleka, ne morate koristiti skupe preparate.

Sa kašikom meda, kašikom samlevenog lista peršuna i malo limunovog soka, dobićete nežnu masku za uklanjanje pega i fleka. Dovoljno je držati je na licu 15 minuta.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.