Prirodna lepota, vitka figura i divan ten u 71. godini: prirodni rituai lepote glumice Meril Strip koje može da ih isproba svaka žena

Tajna mladolikog lica i vitke figure glumice Meril Strip nije u skupim kozmetičkim proizvodima, već uu malim ritualima lepote koje može da priušti svaka žena.

Glumica Meril Strip u svojoj karijeri ima nekoliko Oskara, velika filmska ostvarenja i harizmu koja osvaja, a od svog prvog pojavljivanja 70 - ih godina, pa sve do danas, ostala je verna prirodnom izgledu i pojavljivanju u javnosti sa minimalno šminke na licu, piše Lovesensa.

Navikli smo da na crvenom tepiu glumice imaju savršen make-up, zategnuto lice, "ispeglane" bore i da izgledaju luksuzno i raskošno. Slavna glumica Meril Strip i u svojoj 71. godini uspeva da zablista na sasvim jedinstven način, kakodna filmskom platnu, tako i na crvenom tepihu, sa što manje šminke u "nude" stilu.

Njena najveća tajna je što očigledno zna da stari sa stavom i što joj bore i godine ne mogu ugroziti njen neprikosnoven šarm, eleganciju i gracioznost.

Starite sa stavomStarite sa stavomGracioznost poznijih godina.

Osim lepog porculanskog tena, glumica se još uvek može pohvaliti vitkom figurom, a mnogi smatraju da izgleda čak 20 godina mlađe.

Dame širom sveta se pitaju kako joj sve to polazi za rukom i koji su njeni tajni rituali lepote.

Na snimanju filma "Čelična dama" glumica je istakla da je glavno pravilo za lepotu usvojila od svoje majke još u detinjstvu, a to je da nikada, baš nikada ne dodiruje lice rukama.

Iako zvuči previše jednostavno, ovo pravuilo je prema kozmetičkim stručnjacima sasvim opravdano. Na rukama uvek imamo određene bakterije, a neke od njih mogu uzrokovati infekciju kože. Takođe, osobe koje imaju akne često dodiruju lice rukama, pokušavaju da se reše bubuljica, ali to je pogrešan pristup koji može samo pogoršati stanje kože.

Pored ovog sasvim jednostavnog pravila, Meril Strip praktikuje i određene prirodne beauty rituale.

Glumica se već godinama unazad hrani isključivo organskim voćem i povrće. Nije ljubitelj vežbanja visokog inteziteta, ali umerena fizička aktivnpost je ključ njene vitke figure. Redovno odlazi na plivanje, a osnovna smernica u negovanju tela jeste da se ne opterećujete previše, pa ukoliko ste ceo dan van kuće, slobodno sebi ponekad priuštite kalorijski bogat obrok tokom noći.

Moćna poruka Džulije Roberts koja će pogoditi srce svake žene: Umorila sam se od nošenja maske, neću više da se skrivamMoćna poruka Džulije Roberts koja će pogoditi srce svake žene: Umorila sam se od nošenja maske, neću više da se skrivamUmorila sam od toga. I kažem sebi: stop. Pozivam sve vas da se zaustavite i setite ko ste stvarno, šta zaista želite. Setite se…

Takođe, glumica u ishrani koristi namirnice koje usporavaju proces starenja, kao što su amla bobice, đumbir i koren sladića.

Na lep izgled svake žene utiče i to da li uspeva da pronađe životni balans, a baš to je još jedan ključ za neverovatan sjaj i energiju Meril Strip. Glumica poslednjih godina bira da snima jedan film godišnje kako bi imala vremena da boravi u svom domu sa porodicom i na taj način se oslobodila stresa.

Tjan mantra slavne glumice jeste da usporite u užurbanom savremenom životu, radite sve umereno i više vremena posvetite stvarima koje su vam zaista važne.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.