Napravite sami odlično ulje za skidanje celulita: potrebna su vam samo 4 sastojka (RECEPT)

Recept za ulje protiv celulita - rešite se pomorandžine kore na prirodan način, bez skupih preparat punih hemikalija!

Ključni uzroci nastanka celulita su loša cirkulacija krvi, oštećena vezivna tkiva, hormonska neravnoteža, nedostatak pokreta i tečnosti, nepravilna, neuravnotežena ishrana i emocije.

Pored zdrave uravnotežene ishrane i konzumiranja dovoljno tečnosti, od ključne je važnosti da se pospeši cirkulacija krvi i ubrza funkcionisanje limfnog sistema. Aromaterapija može biti potpuno prirodna pomoć u tom pogledu. Ovo je najefikasnije ulje protiv celulita koje promoviše cirkulaciju krvi i istovremeno deluje kao antioksidans.

Kako deluje masaža protiv celulita: ovako izgledaju 3 faze uspešne anticelulit masažeKako deluje masaža protiv celulita: ovako izgledaju 3 faze uspešne anticelulit masažeAnticelulit masaža je jedan od efikasnih načina da se rešite celulita na butinama i zadnjici, a evo kako izgleda proces masiranja…

Ulje avokada je takođe odličan izbor zbog svoje niske molekularne težine, duboko prodire u kožu čime povećava efikasnost. Eterična ulja čempresa, smreke, ruzmarina, limuna, narandže, grejpa, đumbira i slatkih pečurki su neophodna za esencijalna anti-celulitna ulja, jer zatežu kožu, stimulišu cirkulaciju, funkcionisanje limfnog sistema, lučenje vode i detoksikaciju.

Kako možete sami pripremiti svoje ulje?

Sastojci:

  • 6 ml ulja lešnika, ružinog ulja, ulja grožđa ili jojobe
  • 4 ml ulja avokada
  • 3 kapi eteričnog ulja ruzmarina, smreke ili čempresa
  • 2 kapi eteričnog ulja limunske trave

Priprema:

Dodati do pet kapi eteričnog ulja u 10 ml odabranog baznog ulja. Odaberite tamnu bočicu. Prvo pomešajte osnovna (bazna) ulja, a zatim dodajte eterična.

Zdrava i lepa: VMA plan ishrane leči i celulit i višak kilogramaZdrava i lepa: VMA plan ishrane leči i celulit i višak kilogramaVMA plan ishrane je prilagođen čak i za one sa zdravstvenim tegobama.

Izvor: Ženski magazin

M.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.