Kakvu tajnu krije boja očiju: stručnjak ženama otkriva važan trik za lepotu

Boja vaših očiju otkriva koja vam boja kose najbolje pristaje...

Ako ste i dalje u potrazi za idealnom bojom kose, ne gledajte u prodavnicama palete sa uzorcima, nego se radije zagledajte u svoj lik u ogledalu.

Londonski stručnjak za bojenje kose Michael Rowan, naime, savetuje da u potrazi za bojom kose koja bi nam najbolje pristajala proučimo boju svojih očiju.

Prema rečima Michaela Rowana, boja očiju i kože najbolje će nam pokazati koja je savršena nijansa za našu kosu.

Ženama smeđih očiju ili boje lešnika Rowan savetuje da pri izboru boje kose imaju na umu boje jeseni – crvenkaste, bakrene i zlatne nijanse jer će im najbolje pristajati.

Napravite sami odlično ulje za skidanje celulita: potrebna su vam samo 4 sastojka (RECEPT)Napravite sami odlično ulje za skidanje celulita: potrebna su vam samo 4 sastojka (RECEPT)Recept za ulje protiv celulita - rešite se pomorandžine kore na prirodan način, bez skupih preparat punih hemikalija!

Ako, pak, žele postati plavuše, predlaže im tonove boja zlata i meda, a ako žele imati tamniju kosu, sugeriše im bogate i tople nijanse smeđe, poput kestenjaste.

S druge strane, ženama nebeskoplavih očiju odgovaraju hladniji tonovi, poput ledenoplavih i platinastih nijansi.

Žele li tamniju boju kose, plavooke žene trebale bi tražiti nijanse hladnih podtonova, na primer plavih ili crnih.

Ako ste, pak, srećnica jer imate zelene oči, možete se igrati i toplim i hladnim nijansama. Na primer, bakarni tonovi istaći će boju vaših očiju, a zagasite nijanse crvene vašem će tenu dati toplinu.

Izvor: Sensa.hr

Magda Dežđek

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.