5 prirodnih trikova za brži rast trepavica: bez kupovine kozmetike postignite divan volumen

Prirodni trikovi za brži rast trepavica - ova pomagala već imate u svojoj kuhinji!

Da li želite guste i zdrave trepavice? Efekat pravog volumena možete postići na potpuno prirodan način, piše Lovesensa.

Predlažemo vam 5 prirodnih trikova za lepše i punije trepavice:

1. Zeleni čaj

Flavonidi iz zelenog čaja podstiču brži rast trepavica, čiste folikule i podstiču volumen. Potrebno je da tufer natopite zelenim čajom i svakog dana sa njim nakvasite trepavice.

Voda u kojoj se kuvao pirinač sprečava bore: evo kako da napravite prirodnu masku za lice (RECEPT)Voda u kojoj se kuvao pirinač sprečava bore: evo kako da napravite prirodnu masku za lice (RECEPT)Maska za lice od pirinčane vode - najjednostavniji prirodni način da sprečite bore!

2. Češljanje

Stimulišite rast trepavica tako što čete ih dva puta dnevno češljati specijalizovanom četkicom za trepavice. Na ovaj način pomažete da se prirodna ulja raspoređuju po dužini vaših trepavica kako bi ih učinila jačim i sjajnijim.

3. Maslinovo ulje

Štiti, neguje i podstiče rast trepavica. Već zdrava svojstva maslinovog ulja možete poboljšati dodavanjem esencijalnog ulja limuna koje ima prirodno antiseptičko i antimikrobno dejstvo. Ako imate esencijalno ulje limuna, umesto njega namočite limunove kore u maslinovom ulju nekoliko dana. Nanesite četkicom smešu limuna i maslinovog ulja na trepavice pred spavanje i uklonite ujutro.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.