1 jednostavna vežba lica učiniće da izgledate mlađe i svežije: sprečava bore i smanjuje otečenost lica (VIDEO)

Ako svakog dana u nedelji praktikujete ovu vežbu 10 minuta dnevno, brzo ćete videti divne rezultate na svom licu, bez upotrebe anti-age kozmetičkih proizvoda.

Foto: Youtube/Printscreen

Joga lica je potpuno prirodna tehnika za očuvanje i negovanje lepote lica, piše Lovesensa.

Praktikovanje raznovrsnih joga vežbi za lice pozitivno utiče na hipodermu (potkožni sloj), dermu (srednji sloj) i epidermu (površinksi sloj) kože. Na ovaj način podstičete cirkulaciju krvi i povećavate nivo kiseonika u ćelijama kože lica.

Ako vežbe lica postanu vaša nova beauty rutina, rešićete se toksina koji su skriveni u vašoj koži i učinićete da vaša koža na licu izgleda zdravije, punije i zategnutije.

Šta bore na licu otkrivaju o vašem životu: bore oko očiju ukazuju na sreću, a na obrazima veliki stresŠta bore na licu otkrivaju o vašem životu: bore oko očiju ukazuju na sreću, a na obrazima veliki stresBore su "slike" našeg života i prošlosti, a evo na koje emocije nas upozoravaju!

Postoje razne vežbe lica za različita područja, ali jedna vežba utiče na lepši izgled celog lica, od čela, predela oko očiju, do usana i podbradka.

Ova vežba aktivira mišiće lica, a uz pomoć dlanova potrebno je da zetgnete svoje lice i tako držite do 5 minuta.

Ako svakog dana u nedelji praktikujete ovu vežbu 10 minuta dnevno, brzo ćete videti divne rezultate na svom licu, bez upotrebe anti-age kozmetičkih proizvoda.

Pogledajte u video prilogu kako da praktikujete ovu vežbu! 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.