Promo

DETOKS IZAZOV - 3. DAN: Iskoristite blagotvorno dejstvo aloe vere za negu i lepotu kože lica

Treći dan detoks izazova - osvežite i očistite svoje lice uz blagotvorno dejstvo organske aloe vere!

Aloe vera je pravi dar prirode - lekovita biljka koja se za lečenje i negovanje kože upotrebljava još od doba faraona. Egipćanke su gel aloe vere koristile za dubinsku hidrataciju i negovanje suve i ispucale kože, a upotreba aloe vere u cilju očuvanja i negovanje lepote očuvana je kroz vekove.

Zato je i danas aloe vera često u sastavu najkvalitetnih proizvoda za negu kože lica i tela. Glavni aduti ove biljke su izvanredna kombinacija vitamina i minerala, to što sadrži visoki procenat vode, pektin koji regeneriše ćelije kože i antioksidanti koji detoksikuju kožu vašeg lica. Aloe vera pospešuje obnavljanje kože, povećava njenu elastičnost i čini da izgleda lepo, sjajno i zdravo.

Nadahnut prirodom, brend NIVEA pokrenuo je Naturally Good liniju za negu kože u kojoj donosi jedinstveni proizvod sa organskom aloe verom za uklanjanje šminke, čišćenje lica i hidrataciju kože.

detoks-nivea-micelar

NIVEA Naturally Good micelarni gel za umivanje vraća osećaj prave svežine, čisti i umiruje kožu i čini je mekom, negovanom i vidljivo zdravom. Tajna ovog proizvoda je u formulacija sa organskom aloe verom, micelama i 99% sastojaka prirodnog porekla.

Naturally Good micelarni gel za umivanje dubinski čisti kožu, efikasno uklanja šminku i nečistoće. Sadrži organsku aloe veru koja ima antioksidanse i svojom nežnom strukturom deluje umirujuće na kožu vašeg lica.

Redovnim čišćenjem i oslobađanjem kože od nečistoća i šminke uz pomoć NIVEA Naturally good micelarnog gela, pomoćićete vašoj koži da ponovo prodiše i povrati prirodnu svežinu, lepotu i sjaj.

*Sastav ovog proizvoda je veganski, bez sastojaka životinjskog porekla.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.