Kuhinje sveta: festival za proizvođače organskih proizvoda

Festival "Kuhinje sveta" je otvorenog tipa a pruža uvid u čaroliju zdravog kuvanja i recepte nacionalnih kuhinja, kao i domaće organske proizvode.

Jedinstveni festival nacionalnih kuhinja, hrane i opreme za pripremu i serviranje namirnica pod nazivom "Kuhinje sveta", održaće se u petak i subotu, 20. i 21. aprila 2018. godine, od 9:30 do 20:00 časova u hotelu "Royal Inn" u Beogradu u ulici Kralja Petra 56. Ulaz na festival je besplatan.

Tokom dva festivalska dana radionice i predavanja će održati mnogobrojne poznate ličnosti među kojima su: Katarina Samardžić, autorka emisije „Katy the Cook" na TV Kitchen, Maja Volk, doktorka i autorka knjige o sirovoj hrani, Saša Plećević - dr Feelgod, Snežana Jandrlić, pevačica i mnogi drugi.
Olivera Rosić, poznata autorka recepata srpske posne kuhinje, sa učesnicima festivala će spremati sirove torte bez šećera, dok će Maja Petrović, autorka nagrađivanog bloga "Vitki gurman" govoriti o zdravoj hrani i guruima.

Specijalan gost festivala je ambasada Indonezije u čije ime će, indonežanski kuvar, na radionici pripreme hrane, predstaviti najpoznatiji proizvod svoje zemlje: nudle i nekoliko jela s nudlama.

Tokom trajanja festivala i deca će moći da uživaju na celodnevnim interaktivnim radionicama, koje će voditi vrtić i predškolska ustanova "Lavić Mravić", predškolska ustanova "dr Sima Milošević" kao i "Mali kuvari", udruženje građana koje promoviše zdravu ishranu i zdravije stilove života.

Detaljnije informacije pogledajte na: www.kuhinjesveta.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.