Zavirite u uredan i lep dom od 24 kvadrata: ovako izgleda savršen raspored u malom stanu (VIDEO)

Savršeno organizovan prostor od samo 24 kvadrata - ovaj mali stan je pravo remek-delo u enterijeru!

Varate se ako mislite da u garsonjeri od 24 kvadrata ne možete da imate poseban prostor za ručenje, garderober, dnevnu i spavaću sobu, piše Lovesensa.

Predstavljamo vam jedan mali stan koji je dokaz da sve možete postići u svom domu ako pametno i praktično iskoristite prostor.

Ovaj stan je nekada izgledao kao garsonjera u kojoj su deo za spavanje, dnevni boravak i kuhinja bili u jednom prostoru. Nije imalo prostora za trpezarijski sto ili garderober.

Vešti arhitekta Brad Swartz uspeo je da osmisli genijalan način kako da od ovog malog stana napravi sređen i funkcionalan prostor u kojem imate sve što vam je potrebno.

Saznajte kakva energija vlada u vašoj kući: mali feng šui trikovi za čišćenje doma od mračne energijeSaznajte kakva energija vlada u vašoj kući: mali feng šui trikovi za čišćenje doma od mračne energijeFeng šui saveti za uređen i srećan dom - očistite kuću na svim nivoima od mračne energije koja privlači nesreću!

Pokretnom i originalnom pregradom od drveta napravljena je improvizovana spavaća soba. To nije klasičan kutak za odmor, već funkcionalna i udobna platforma za spavanje.

Kuhinjski elementi iskorišćeni su do maksimuma, a u sklopu dnevne sobe napravljen je prostor za ručanje. U sklopu kuhinje nalaze se bela vrata koja na prvi pogled uopšte nisu uočljiva, ali kada rukom pritisnete taj deo kuhinje, ulazite u garderober i kupatilo.

Za mali stan je važno da ima puno svetla, kao i da u dnu prostorije stoji ogledalo kako bi se stvorila iluzija većeg prostora.

Stan je uređen u minimalističkom stilu, ali svaki mali prostor ne treba preopteretiti stvarima jer ćete tako učiniti da izgleda manje i biće nepraktičan.

Pogledajte u video prilogu ovaj fenomenalni stan i pronađite iskoristite neku ideju za svoj dom! 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.