Zapalite ovu biljku i očistite dom od mračne energije: ritual koji sprečava loše događaje u domu

U domu se svakodnevno taloži negativna energija koja loše utiče na ukućane! Evo kako da izvedete energetsko čišćenje životnog protora pomoću samo jedne biljke...

Dom je mesto gde se osećamo sigurno i ušuškano, tako da ne čudi što se upravo kod kuće oslobađamo gomile nakupljene loše energije tokom dana. Kuća nam dođe otprilike kao mesto za pražnjenje emocionalnog kofera.

Svaki put kada iskusimo jaku emociju, ona može da utiče na našu okolinu. Stručni terapeti kažu da iskustva dobijanja loših vesti, porodične rasprave, osećaj preplašenosti ili bespomoćnosti i svaki put kada imamo veliko emocionalno iskustvo, mogu se zadržati, unutrar zidova prostora u kom živimo.

Feng šui za sreću, zdravlje i novac u kući: evo gde treba da držite figuru kornjače u svom domuFeng šui za sreću, zdravlje i novac u kući: evo gde treba da držite figuru kornjače u svom domuSvi znamo da slon donosi sreću, žaba obilje, ali da li ste znali koliko je moćna i važna feng šui energija kojom vlada crna…

Energija naših domova često odražava naše unutrašnje emocionalno stanje. Dakle, sve ono što nosite u sebi, nosi i vaša kuća najverovatnije.

Feng šui praktičari koriste tehnike energetskog čišćenja kuće, radi kreiranja pozitivnog prostora.

Evo jednog od najlakših i najbržih načina za čišćenje negativne energije enterijera koja uključuje paljenje aromatičnog bilja poput žalfije, koju je kod nas lako nabaviti.

Privucite bogatstvo i sreću u svoj dom: gde treba da se čuva moćna feng šui žabaPrivucite bogatstvo i sreću u svoj dom: gde treba da se čuva moćna feng šui žabaVeruje se da feng šui žaba novca donosi sreću i obilje u vaš dom, ali ako ne poštujete pravila kineske tradicije možete privući…

Zapalite nekoliko suvih listova ili stabljiku žalfije, pa slično tamjanu koji nosite u kadionici, prođite kroz sve prostorije kuće kako biste uklonili negativnu energiju. Ukoliko nemate zalfiju dobar je i običan tamjan koji ćete postaviti na zapaljeni briket u kadionici.

Svi prozori u kući bi trebalo da budu otvoreni, a vazduh u kući pročišćen. Kada završite kađenje, koliko god vam to zvučalo smešno i neozbiljno zahvalite svom prostoru na primer na zdravlju, miru i ljubavi koju posedujete u porodici i poželita da bude blagosloven svako ko u vaš dom kroči, a ovakav ritual čišćenja ponavljate nekoliko puta svakog meseca.

Izvor: Moj enterijer

N.V.T.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.