Uradi sam: 3 najlepša stila za novogodišnju jelku iz snova

Bilo da je prirodna ili plastična, vesela i razigrana novogodišnja jelka je najljepši ukras doma i zato joj morate udahnuti ličnost i stil. Ako još uvek niste sigurni kako da okitite svoje ukrasno drvo, evo 3 ideje, a vi odaberite onu koja najbolje opisuje vaš ambijent i karakter!

Na spomen Nove godine prvo što nam padne na pamet su prekrasni ukrasi. Praznični duh se može osetiti na svakom koraku, a prava čarolija započinje u našem domu i to na novogodišnjoj jelki. Donosimo 3 sjajne ideje za kićenje!

1. Klasična, jednobojna novogodišnja jelka

Bogato okićena jelka ukrašena raznim kuglicama u zlatnoj, crvenoj ili srebrnoj boji mnogima je omiljena. Prvo odaberite boju koja vam najviše odgovara, a potom između klasičnih kuglica i lampica ubacite pokoju mašnu ili originalni viseći ukras u istoj boji. Vrh bora obogatite zvezdom.

uradi_sam_3_najlepsa_stila_za_novogodisnju_jelku_iz_snova_2

2. Elegantna, jelka u pastelnim bojama

Pastelne boje poput ljubičaste, boje crnog vina, nežno ružičaste i krem vašu jelku će pretvoriti u romantični ukras za dom. Uz ove boje savršeno će se uklopiti i srebrne i bele kuglice, a detalji poput ukrasa s perjem, cirkonima i tilom vašu jelku će dodatno osvežiti i učiniti je vrlo zanimljivom.

Uradi sam: tegla sreće za život pun ljubavi (FOTO)...

3. Otkačena jelka

Ako volite da se igrate sa bojama, oblicima, materijalima i ručnim radom otkačena jelka je idealna za vaš dom. U ovoj priči nema ograničenja i zato je važno da se poigrate s raznim ukrasima. Popularne crveno-bele lizalice, unikatni zvončići i kuglice, ukrasne tračice, mašne pa čak i kolačići savršen su izbor za vašu veselu jelku. Pustite mašti na volju!

uradi_sam_3_najlepsa_stila_za_novogodisnju_jelku_iz_snova_3

Prilagođeno sa Zadovoljna.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.