Unikatna novogodišnja dekoracija za ljubitelje životinja: kako da napravite jednorog jelku od zimzelenih grančica (VIDEO)

Poželite posebnu i maštovitu jelku koja je fantastičan ručni rad i želja će vam se ispuniti! Predstavljamo vam originalnu jednorog jelku koja će se savršeno u klopiti u vaš dom i pomoći da razvijete kreativnost i osetite duh praznika...

Da li želite da vaša novogodišnja dekoracija bude originalan ručni rad? Ako je vaš odgovor potvrdan, imamo fantastičnu ideju za vas koja će od vašeg doma napraviti pravo carstvo prazničnih ukrasa!

Dekoracija koja je osvojila čitavu Internet zajednica jeste neobična novogodišnja dekoracija koja je odlična zamena za tradicionalne venčiće. Predstavljamo vam čarobnu jednorog jelku koja će ispuniti vaš dom pravom prazničnom atmosferom, piše Lovesensa.

Idealna jelka za male stanove i dečje sobe: mekana POM POM JELKA za najmekšu novu godinu (VIDEO + URADI SAM)...

Ova jedinstvena jelka najviše je zadivila ljubitelje životinja, pa širom sveta vrata od kuće ili kapije krasi neobičan novogodišnji jednorog. Za izradu ove jelke potrebne su vam zimzelene grančice, makaze za orezivanje ruža, nosač od žice, šišarke, crvene trake i zlatni ukras. Možda zvuči komplikovano, ali uz jasno i kratko uputstvo u video prilogu i vi ćete uspeti da napšravite svoju jednorog jelku.

Prvobitno je zamišljeno da jelka bude u obliku konjske glave, ali na kraju projekta rezultat je bila nezaboravna jednorog jelka koja ispunjava želje i donosi radost u svaki dom.

Ova jelka je idealna za dom u kome nema dovoljno prostora za raskošne dekoracije, ali i za one koji žele da izbegnu tradicionalne dekoracije koje skoro svako ima kod kuće za vreme praznika.

7 predivnih predloga kako da napravite i ukrasite eko jelku...

Na ovaj način možete napraviti i svoju omiljenu životinju, koristeći identičan materijal i oblikujući ga po svojoj želji. Takođe, predlažemo da pri izradi svoje jednorog jelke koristite praznične boje poput crvene i zlatne, a možete staviti i neki ukras koji liči na kićanku.

Pogledajte video i napravite i vi svoju unikatnu jednorog jelku!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.